Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "Dj Süprizz"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 3.10.2007, 13:39

Ben iki GünLük AskLarin Insani DegiLim... (Siir)

BEN İKİ GÜNLÜK AŞKLARIN İNSANI DEĞİLİM!!!

Aşkımı verdim sana yüreğimi verdim. Aşk sendin sen yüreğimdin. her atışı senin iki hecelik ismini fısıldardı, kimse bilmezdi ama sen duyardın.
Hak etmiş miydin bunu böyle derin bir aşkı? Sevgiyi hak etmiş miydin? Geç kalınmış bir soru bu. Nasıl hissetiysem öyle yaşadım ben aşkımı yüreğimi teslim etmiş olmasaydım sana, bunun adı aşk olmazdı zaten.
Böyle yaşadım hep beğensende beğenmesende. Hesaplı aşklar bana göre değildi. Ne verirsem onu alırım diyenlerden olmadım. Senin için attı yüreğim bunu söylemekten hiç çekinmedim.
Umutlarımı, hayallerimi verdim sana. Bir gelecek düşledim seninle yarım aşkları kaç kovala oyunlarını, göstermelik aşkları bırakıp bir kenara. Bugünü dolu dolu yaşarken yarına dair hayaller, umutlar besledim. Hepsinde sen vardın sensiz olmayacaktım. Bugünüde yarınıda seninle yaşayacaktım.
Ruhumu verdim sana bedenimi verdim, olmadığım zamanlarda ruhumu bıraktım sana yalnız kalmasın diye. Çünkü sensiz olmazdı ruhum içimi sıkıntılar basardı. Bu yüzden özgür bırakırdım hep onu ve ruhumun gideceği tek yer senin yanındı.
Ya bedenim! gözlerim gördüğü hiçbirşeyi ayırt edemezdi sensizken. Ellerim dokunmazdı hiçbir şeye, yürümezdi bacaklarım senin olmadığın yollarda. Sana her dokunuşum yeniden doğuşum olurdu benim.
Hayatımı verdim sana "can" deseydin onu da alırdın benden gözümü bile kırpmadan. Zaten aşk bu değil midir? Sevgiliye dokunduğun anda ölsem umrumda değil demek değil midir? Bunu diyemiyorsan eğer niye yaşıyorsun ki aşkı?
Bütün bunlar yetmedi sana biliyorum. Yetseydi eğer şimdi bunları sana yazıyor olmazdım. İsyan sanma bunları ben hayatı sende aradım. Belki küçük bir şey yeterli olacaktı her şey için. Hatalarin bittirdi öldürdü Hayallerimizi.

BEN İKİ GÜNLÜK AŞKLARIN İNSANI DEĞİLİM!!!
(Alinti)

Yazar belirsiz... ama ellerine saglik cok güzel bir yazi bence cok hosuma gitti, sizlerle paylasmak istedim umarim sizlerinde begeninizi toplar....

Saygilar SeNa

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 3.10.2007, 13:46

evet senacık gerçekten güzel bir paylasım, iki günlük aşkların bir genel adı var, macera pek çok insanında malesef tercihi bu yönde, yasamı renklendirme .tercih ve karekter meselesi emegine saglık teşekürler.

ekremekrem

Stajyer

• "ekremekrem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 3.10.2007, 14:01

Dj Süprizz, payalaşım için sağol

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 3.10.2007, 14:13

ekrem burası ilanlar bölümü degil ama arkadaslar napar bilmem. sana kücük bir tavsiye ilanına cengiz kurtoglu arsivi olan djler ranıyor ekle, cünki sana müracat edip ilk sorun bu oldunu icin vaz gecen bir dj tanıyorum ve bence müzik arjivide süperdi onu kacırdın yaa kayıptasın:)))

imzani istersen düzeltmeyi dene ekremcim ;)

• Konuyu başlatan "Dj Süprizz"

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 3.10.2007, 14:43

begendiginize sevindim arkadaslar...

evet aynen Melikenalancim sana tamamen katiliyorum bircok Insan bir heves ugruna neler Kaybediyor neler yikiyor farkinda bile degiller. Ama onlarda elbet Yasamin öteki yüzünü tadacaklar birgün, bundan eminim....
;)

SaygiLarimLa SeNa

• "MELTEML" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 20.06.2014, 18:47

harika paylaşım için tskler