Giriş yapmadınız.

• "Artık yok" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Artık yok"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 2.09.2011, 01:31

Ne bülim hakem uzadacah!.

Ne bülim hakem uzadacah!.
Erzurumspor yenilirse küme düşecek, berabere kalır ya da yenerse ligde kalacaktır.
Hocadan dua etmesini isterler: - Hocam bi dua et de takım yensin, heç degilse berabere galsın.
Hoca dua eder. Maçın 90 dakikası berabere biter ama
Erzurumspor uzatmalarda bir gol yer ve küme düşer. Taraftarlar: - Ne biçim dua ettin" diye Hocaya çıkışırlar.
Hoca: - Ula uşah ben 90 dekke için dua ettim. Ne bülim hakem uzadacah!.
MERHABA ..!!

• "Artık yok" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 2.09.2011, 01:41

bir gün hasan memet emmiyi görmeye gider ama emet emmi tam pazara çıkmak üzereyken kapıda karşılaşırlar hasan sorar emmi neriye memet emmi pazara der hasan uzunbir uyy çeker memet emmi nola navuldi hasander emmi geçen pazara indim ekmek aldım içinden çorapçıktı der memetemmi hasana takım elbise çıkacak değilya getbitene daha al biçift olur ayagan geyersen
MERHABA ..!!

• "Artık yok" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 2.09.2011, 01:44

erzurumda üniversite okumakta olan genç kaldığı evin yakınlarında bir bakkala giderek bakklacıya -pardon bakarmısınız rica etsem şurdan iki ekmek alabilirmiyim demiş bakkalcı demişki -ne yalvarisan gardaş iste verağ..
MERHABA ..!!

• "Artık yok" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 2.09.2011, 01:48

Adamın biri Erzurum`dan köye giderken bir şişe rakı alır köye gider. Köyde yaşlı anası sorar ola oğul bu nedir?
-Ana bu romatizma ilacıdı, sakın elleme der.
Aradan bir zaman geçer anasının ayakları ağrımaya başlar aklına gelir oğlunun şehirden getirdiği ilaca bakar ve alır rakıyı bir yudum iki yudum derken bayağı içer.Tandır başına gider eleği alır başlar un elemeye o sırada oğlu gelir bakarki anası unu yerlere rastgele elemektedir.
-Ana neydirsen unu dışarıya elirsen önündeki tekneye elesene..
-Ola oğul anan için her taraf tekne.
MERHABA ..!!

• "Artık yok" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 2.09.2011, 01:49

Gürcükapıda sıra sıra müşteri bekleyen faytonlardan birine kibar bir adam yanaşarak faytoncuyan "binebilir miyim" diye sorunca faytoncu:
-Helbetde binebülürsen, dedikten sonra kendi kendine söylenmeye başlar:
-"Vola bu dünyada da ne tevür adamlar var; hem para verir hem de binebülürmiyem diye sorir. Sormiya ne lüzüm, parasıni verdıhdan sonra teyyariya bile binebülürsen!
MERHABA ..!!

• "Artık yok" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 2.09.2011, 01:50

Çeşitli hastalıklar, kazalar geçirmiş, bir gözünü kaybetmiş, romatizmadan beli bükülmüş, parmakları çarpılmış olduğundan mahalleli bu yetmişlik ihtiyara Hurda Nene adını takmıştı. Rahmetli o haliyle bile herkesle şakalamayı, espri yapmayı severdi.

Hastalanmış ,hastaneye kaldırılmıştı. Sabahleyini, nabzını ve ateşini kontrol eden doktor der ki:
-Teyze maşallah çok iyisin. Nabız normal, ateş de yok. Vücut sıcaklığın 37 derece.
-Tohtor beğ oğlum, der Nene, bir türli ıssınamirem. Soyuhdan donirem. sen o otuz yedi dereceyi kırka elliye çıkart. Ücreti mühüm değil.
MERHABA ..!!