Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "€fsunn" bir kadın
  • Konuyu başlatan "€fsunn"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 21.08.2011, 12:50

Gerçek Sevgi Pazari

Bir gün ermişlerden birine: "Sevginin sadece sözünü edenlerle, onu yaşayanlar arasında ne fark vardır?" diye sormuşlar...

Bakın göstereyim demiş, ermiş. Önce "Sevgiyi dilden gönüle indirememiş olanları çağırarak" onlara bir sofra hazırlamış. Hepsi oturmuşlar yerlerine. Derken tabaklar içinde sıcak çorbalar gelmiş ve arkasından da derviş kaşıkları denilen bir metre boyunda kaşıklar. Ermiş "Bu kaşıkların ucundan tutup öyle yiyeceksiniz" diye bir de şart koymuş. "Peki" demişler ve içmeye teşebbüs etmişler. Fakat o da ne? Kaşıklar uzun geldiğinden bir türlü döküp saçmadan götüremiyorlar ağızlarına. En sonunda bakmışlar beceremiyorlar, öylece aç kalkmışlar sofradan.

Bunun üzerine "Şimdi" demiş ermiş, "Sevgiyi gerçekten bilenleri çağıralım yemeğe." Yüzleri aydınlık, gözleri sevgi ile gülümseyen ışıklı insanlar gelmiş oturmuş sofraya bu defa. "Buyurun" deyince, her biri uzun boylu kaşığını çorbaya daldırıp, sonra karsısındakine uzatarak içirmiş. Böylece her biri diğerini doyurmuş ve şükrederek kalkmışlar sofradan...

"İşte" demiş ermiş, "Kim ki gerçek sofrasında yalnız kendini görür ve doymayı düşünürse, o aç kalacaktır. Ve kim karşısındakini düşünür de doyurursa o da doyurulacaktır şüphesiz. Ve şunu da unutmayın, gerçek sevgi pazarında alan değil, veren kazançtadır daima."
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (22.08.2011, 12:12)

midestino34

Profesyonel

• "midestino34" bir kadın

• 1456645
  • Özel mesaj gönder

2

Sunday, 21.08.2011, 14:50

gerçek sevgi pazarında alan değil, veren kazançtadır daima." çok begendim keyifle okudum emeginize saglık
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 21.08.2011, 15:52

gerçek sevgi pazarında alan değil, veren kazançtadır daima

Cok güzel :1alkis:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

• "€fsunn" bir kadın
  • Konuyu başlatan "€fsunn"

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 22.08.2011, 08:38

ben tsk ederim okudugunuz icin
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 22.08.2011, 12:15

etiket ve tag

aramaların kolay olabilmesi için başlıgınızı düzenledim
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

6

Sunday, 28.08.2011, 23:55

guzel paylasim icin tskler....
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

7

Monday, 29.08.2011, 00:00

emeklerinize sağlık tskler paylaşım için
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif