Giriş yapmadınız.

1

Monday, 11.07.2011, 12:08

Şikede 2. dalga 5 isim daha gözaltında

Trabzonspor Başkanı Sadi Şener
Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl
Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakay
TFF eski Başkanı Mahmut Özgener
ve Ankaragücü Kaleci'si Serdar Kulbilge gözaltına alındı.

:dusunmek:

kaynak: ntvspor-AA

yoruma açık ,tartışmaya kapalı

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (11.07.2011, 12:15)

2

Monday, 11.07.2011, 17:16

Şike soruşturması Beşiktaş'a sıçradı

Şike ve teşvik soruşturması kapsamında Sinan Engin, Rıza Çalımbay, Tayfur Havutçu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın da ifadeye çağrıldı.

yoruma açık ,tartışmaya kapalı

3

Monday, 11.07.2011, 17:57

Kritik açıklama

11 Temmuz 2011 Pazartesi * 18:29

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike soruşturmasıyla ilgili konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike soruşturmasıyla ilgili olarak kulüp başkanlarıyla yapmış olduğu toplantının ardından basın açıklaması düzenledi.

Aydınlar toplantının ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı ve soruşturmada adı geçen takımların küme düşürülmeyeceğini belirtti.

İşte Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamaları...

"ELİMİZDE BELGE VE DELİL YOK"

"3 Temmuz'da başlatılan şike soruşturması, federasyonumuz tarafından takip edilmektedir. Bugün Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya geldik ve konuyu değerlendirdik, daha sonra da yönetim kurulumuz toplanarak açıklayacağım kararları aldı."

Bu konuda tüm kamuoyunun soğukkanlı olmasını diliyoruz. Federasyonun elinde herhangi bir belge ve delil bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır. Karar vermek için iddianamenin hazırlanmasını bekleyeceğiz. Biz en doğru kararı vermeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm kamuoyunun desteğini rica ediyoruz."

SÜPER KUPA'DA BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE OYNAYACAK

"Bu süreçte UEFA ve FIFA ile sürekli temas içinde bulunacağız. Lig planlandığı şekilde 5 Ağustos'ta başlayacaktır. 31 Temmuz'da Süper Kupa finali Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacaktır. Lig tescil edilidiği şekilde UEFA'ya bildirilmiştir."

Kaynak: SuperFB.com

4

Monday, 11.07.2011, 18:06

Aydınlar toplantının ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı ve soruşturmada adı geçen takımların küme düşürülmeyeceğini belirtti.

Şu açıklamaya bakarmisiniz Daha yeni secilmis bir federasyon bile şüpheli durumda vay türk futbolunun haline.!!!

• "R-TürK_" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 11.07.2011, 18:13

ßu olay zaten yemin krizini gecistirmek için programlanmisti aslinda buna herkes inandi ama fener düsmanlari biran olsun fener kümeye düser diye bos yere sevindiler;bu olay 7-8 dalga halinde devam eder yakinda galatasaray bursa ve diger anodolu klupleri de cagricalcak söz konusu böyle bir sike olayi varsa 1.lig de takim kalmaz yaLan oLdu =)

7

Monday, 11.07.2011, 18:18

Şike iddiaları kapsamında Avrupa Kupaları maçlarından önce bir karar vermek için savcılık ve emniyetten delillerin gönderilmesini bekleyen Türkiye Futbol Federasyonu'na şu aşamada belgelerin gönderilmeyeceği belirtildi.

Belgelerin gönderilmemesine gerekçe olarak ise, "Şike soruşturması kapsamında federasyonda görevli bazı isimlerin de şüpheli olarak yer alması" gösteriliyor.

DHA

8

Monday, 11.07.2011, 18:26

bu gidişat tüm takımlar ve bankasya liginede sıçrar gibi geliyo
inş sıra bana gelmez :D

9

Monday, 11.07.2011, 18:26

Ve ben bugünden sonra türk Futbolunun istikbalini hic iyi görmüyorum
Federas yon bugün ki aciklamasiyla acikca kararını beyan etmistir
Unutmuyalim ki MEHMET ALİ AYDINLARkimdir
Acıbadem yönetim kurulu baskanı : Acıbadem Fenerbahce Bayan Voleybol takımına Sponsorluk yapmistir uzun yillar
Bir anoktot daha TFF nin 2 Numaralı adamı: Göksel gümüsdag fenerbahce baskanı Aziz Yıldırımın tesvikiyle TFF ye aday olmus sonrada geri cekilmistir

Eeee Yorum sizin

• "R-TürK_" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Monday, 11.07.2011, 18:32

FENERBAHCE her dalda üstündür ilk mahkemede tutuklanan fenerbahce yöneticileri ve büyük başkan AZIZ YILDIRIM tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakalicaktir.Bu açiklamaya bakılırsa fenerbahceyi suan da düsürmeyi göze alamayan klupler birliqi buna bir daha asla cesaret edemez onlarda biliyor ki Fenerbahce olmadiqi zaman bütün gelirleri ve sponsorluk gelirleri yari yariya düsecekk ; Galatasaray ve Besiktas yöneticileri ve en son Gencler birliqi baskani Fenerbahce destek veren mesajlarda bulundular.Bu konu kapanmistir bu saatten sonra..

11

Monday, 11.07.2011, 18:48

Bu karar gecici bir karar. Mahkeme bitene kadar ki en az 2-3 yıl sürer, baskanimiz ve yöneticilerimiz hapiste kalacaklar maalesef. Eger mahkeme karari lehimizde sonuclanirsa milyon dolar tazminat davaları acilacak. Aleyhimize sonuclanirsa iste o zaman ceza klübümüzle iliskilendirilirse küme düsme ve sampiyonlugun geri alinması olacak. Ali koc un dediği gibi DAHA YENİ BASLIYOR.

12

Monday, 11.07.2011, 18:51

Bu Gibi bir durumda holiganizmi bir kenara birakmamiz lazim
Ben Bursasporluyum benim taraftari oldugum kulup baska bir takımın hakkından çalıp basariya ulasmissa
Bundan en fazla benım ve bizim camiianin gocunmasi lazimdir

• "R-TürK_" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Monday, 11.07.2011, 19:08

ßy-_Rmx Kardesim sunu bilki Temiz Klup yok bu ülkede kimse kimseyi kandirmasin...
Suan Fenerbahce sike yapsa dahi hakki var 17 takima karsi yanLiz ;Kimse çikipta biz fenerbahce ile kardes takimiz diyeni qördün mü ?
Fenerbahce böyle para olayina girmisse bile demek ki herkesin bir bedeLi var..
ßu saatten sonra fenerbahce küme ye düsse dahi biz takimimiz ve baskanimizla gurur duyuyoruz.
Hic bir Fenerbahce li bunun aksini söyleyemezz..

14

Monday, 11.07.2011, 19:59

yorumlarımızı taraftar gözüyle değilde objektif olarak yaparsak daha sağlıklı yorumlar çıkcaktır
tabi ki bizler ne savcı ne hakimiz
amcımız sadece ilerdeki olasılıkları kendi düşüncemize göre değerlendirmek

öyle sanıyorumki bu olay bu şekilde kalmıycak ve ileriside gelcektir diye düşümüyorum
birileri bişeyler vermiş ve birileri yine bişeyler almışsa bunun alt forumlarıda mutlaka vardır
bakalım bu alt forumlar nerlere kadar ulaşcak önemli olan bunu tartışabilmek :dusunmek:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (11.07.2011, 21:18)

15

Monday, 11.07.2011, 20:53

Korkumdan Sesimi Çıkaramıyorum Benide Gözaltına Alırlar Diye :haha: O Yüzden Yorumsuzum tzz

<<<<<<<<<<<<<<<-------Hasta Fenerli tzz

16

Monday, 11.07.2011, 22:03

Gercekten uzucu bir durum.aynisi Italyada yasandi neden bizim ulkemizde olmasin daha baska ulkelerde oluyor ve eger dogruysa gereken cezayi aliyor kulupler. bizler takimlari ,bize futbolu sevdiren sporculari seviyoruz ve milyonlari pesinde kosturan takimlar eger sike yaparak kazanmissa, bileginin gucuyle kazanmamissa bence ligden atilsin hangi takim olursa olsun ve karisan sporcular ve baskanlarda hak ettikleri cezayi alsinlar.insallah yakinda bu sike olayi acikliga karisir ve zaten zayif olan ligimiz dahada zayiflamadan yoluna devam eder .futbol seven biri olarak gercekten uzuldum hangi takim olursa olsun hepside bizim takimlarimiz.