Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "meliscanan" (4.06.2011, 18:25)
KISKANCLIK basit lik ve ezikliktir.
Ezik insanlar ve basit insanlar kiskanc olurlar.
Guzel bi paylasim tskler.
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "AlaKaa" (4.06.2011, 18:31)
)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "meliscanan" (4.06.2011, 19:48)
beraberinde tedirginliği, endişeyi ve huzursuzluğu da getirir.
Beyni böcek gibi kemiren soruların başlıca kaynağı da kıskançlıktır.
Mantık ve aklın ardından benlik ve kişilik de çıkar sürgüne.
Bunnari yazarken sanirim biranlik bosluga geldin Yasmin , bu yazdiklarini Charakterine hic yakistiramadim ,
Ne demek sadece basit ve ezik insanlar sadece kiskanc olurlar , biraz daha aciklarmasin , sen hayatinda hic kiskanmadinmi , esini , sevdiklerini yeri gelince
cok iyi bir arkadasini , senden rica ediyorum Yasmin , sadece yorum yazim diye , konunun altina yorum yazma , yazdiklarini bir defa oku istersen ,
ama sen egerki gercek bir dostunu/arkadasini art niyetinle kiskanirsan arkadas sifatini koydugunu yüceltmis olur, kendin ise sadece alay konusu olursun...![]()
...