Paint pro shop ile Bir resimi tubeye cevirmek (png formatina cevirmek )
Bu resimi nasil tube ye yani png haline cevirecegiz bunu gosterecegim sizlere . ve istediginiz resimleri manzara lari aile fotlarinizi tube haline cevirebilirisniz
Freehand Selection Tool araçımızla yapacagiz bu islemimizi .Ayarlarimizi resimdeki gibi ayarliyoruz .
Resmimizi kesmek istediginiz yerleri cizelim ve kılavyemizden
önce CTRL + C ( kesmek için ), daha sonra CTRL + V ( yapıştırmak gibi için) tıklayın.
Farkli kaydetde istege gore png istege gore psd yada psp olarak kaydedebilirsiniz...
Psp olarak kaydedilirse kaydetmis oldugunuz resimler tube olarka kaydeder yani paint pro shop programi haricinde baska bi programda kulanamazsiniz.zaten psd ve png formatini biliyorsunuzdur anlatmama gerek yok.[/color][/size]
VE SONUC
IYI DERSLER DILERIM
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (21.05.2011, 22:08)
eline saglik yasmin, psp kullannanlar icin guzel bir anlatim olmus
yalniz bir noktayi duzeltmek istiyorum musadenle.
Tube, PNG demek degil, tube sadece jasc paint shop pro ile acilan bir resim turudur, tipki PSD dosyasi sadece photosp'a ozel oldugu gibi
tube olan resimleri kayit seceneklerinden png olarak secip kayit edebiliriz..
paylasimin icin tesekkurler..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Tube, PNG demek degil, tube sadece jasc paint shop pro ile acilan bir resim turudur, tipki PSD dosyasi sadece photosp'a ozel oldugu gibi
Evet haklisin masum ben bu kismi hatirlatmayi atlamisim duzeltmemi yapiyorum .
Frakli kaydetde istege gore png istege gore psd yada psp olarak kaydedebilirsiniz...
Psp olarak kaydedilirse kaydetmis oldugunuz resimler tube olarka kaydeder yani paint pro shop programi haricinde baska bi programda kulanamazsiniz.zaten psd ve png formatini biliyorsunuzdur anlatmama gerek yok.
slm bunu öğrenmeyi istiyodum denedim ama ayarlardan remove ctrl olunca olmadı nedense.... replace yappınca oldu bilginize... ayrıca konu için teşkler işime yaradı