Giriş yapmadınız.

• "Masum Masum" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Masum Masum"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 31.03.2011, 23:48

Onemli Lutfen Okuyunuz !!! (1 Nisan 2011)

gunluk 15 mesajdan fazla yazan kisilerin yazi yazma yetkilerini alin

Adminimizin istegi uzerine asiri mesajlara engel olmak icin boyle bir uygulamayi uygun gorduk. Bu kurala gore son 2 ayda eklenen mesajlar silinecek ve yazarlari 1 haftalik mesaj engeli verilecektir.

Onemle duyrulur, Saygilar AllaTurkaa Yonetimi..

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (1.04.2011, 20:44)

midestino34

Profesyonel

• "midestino34" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 1.04.2011, 01:07

çok mantıklı bakıyorum tam 2007 nin temalarına yanıt yazılıyor yeni eklenen temalar geri planda kalıyor bu uygulama için tskr

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 1.04.2011, 01:16

Çok teşekkürler güzel bir karar alınmış... :1alkis:

4

Friday, 1.04.2011, 09:28

Hay allah Razi olsun adminden .. valla mesajini yukseltmek icin kopyala yapistiranlar icin guzel bi oneml olmus bence ozelikle ay sonu gelince dehset bi manzara cikiyor ortaya.. cok guzel bi oneml olmus tsklerr.

5

Friday, 1.04.2011, 09:31

ewet katılıyorum harika bi uygulama adminimize tsk ederim ..

6

Friday, 1.04.2011, 10:42

Her konuya teşekkür eden çok kibar arkadaşlarımız bu uygulamadan muaf tutulsaydı daha güzel olurdu sanırsam :P

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 1.04.2011, 11:25

uygulama bugun Turkiye saatiyle 21.00 da baslayacak

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Friday, 1.04.2011, 11:32

Bu kurala gore son 2 ayda eklenen mesajlar silinecek ve yazarlari 1 haftalik mesaj engeli verilecektir.

ben buraya takıldım...şimdi son iki ayda bol bol kopyala yapıştır rekoru kıran arkadaşların msj ları gerçekten silinecekmi...ozaman geriye bişe kalmaski ellerinde :P

9

Friday, 1.04.2011, 11:32

Tühh Yazııııkk Desenize Artıkın Ayın Üyesi Olabilme Şamsım Hiç Kalmadı ;( Yaa Ama Yaaa ;( ;( ;(

• Özel mesaj gönder

10

Friday, 1.04.2011, 11:44

ben buraya takıldım...şimdi son iki ayda bol bol kopyala yapıştır rekoru kıran arkadaşların msj ları gerçekten silinecekmi...ozaman geriye bişe kalmaski ellerinde :P

amacda bu, az ve oz olabilmek..

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 1.04.2011, 12:16

Bu olaya en çok sevinenlerdenim.Çünkü sitede yeni paylaşımları göremez oldum bu bir, ikincisi eklediğim şiir,yazı,video gibi paylaşımlarıma okumadan,dinlemeden yazılan teşekkür mesajlarına yanıt vermekten doğru düzgün paylaşım yapamaz oldum.Şu an girin bakın sık kullanılanlara aldığım paylaşımlarımda en az yüzün üstünde bekleyen teşekkür mesajı var.Sakın yanlış anlaşılmasın okuyan dinleyen öyle yorum yazıp teşekkür eden kişiler zaten belli.Ayın yazarı olayına yaptığın espiriyede alınmadım Babush çünkü bu sistem siteye ilk yansıtıldığındada bilinmeden ayın yazarı bendim.Ha son günlerde yorumlara teşekkür etmekten haksız mesajlarım olmuştur katılırım ama ötesi görünen köydür, kılavuz istemez diyorum ;) Bu görevi üstlenecek arkadaşa kolaylıklar diliyorum.Hayırlı olsun,güzel olacak eski halimize döneceğiz ^^

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (1.04.2011, 12:24)

12

Friday, 1.04.2011, 12:32

çok yazan mı çok okuyan mı bilir :D

13

Friday, 1.04.2011, 13:29

;( Yaa Ama Yaaa ;( ;( ;(

:kkahkaha: :kkahkaha:
bencede tühh bende diyodum benim neyim eksik onlardan bende yapistiriyim iki üc dene :kaptal:

ozaman geriye bişe kalmaski ellerinde

daha beter olsunlar :ksinir: :kkahkaha: :kkahkaha:
resmen kirlilik yaratiyolardi tebrikler :1kizyandan:

14

Friday, 1.04.2011, 14:14

Adminimizin istegi uzerine asiri mesajlara engel olmak icin boyle bir uygulamayi uygun gorduk. Bu kurala gore son 2 ayda eklenen mesajlar silinecek ve yazarlari 1 haftalik mesaj engeli verilecektir.

Onemle duyrulur, Saygilar AllaTurkaa Yonetimi..

Bu konu hakkinda sunu belirtmek istiyorum , juri odasinda en caliskan jurilerimizi ödüllendirelim diye bir konu mevcut , ve orda en cok degerlendirme vede en cok mesaj yazan juriler ayin jurisi ünvanini aliyor ,
peki az ve öz mesajlar yazilmasi isteniliyorda anlamadigim olay ozaman su , burda mesajlar az ve öz olsun deniliyor ama öbür tarafda en cok mesaj yazan
ve degerlendirme yapan ödüllendiriliyor...
ve dogal olarakda bazi juriler bu ünvani elde etmek icin fazla mesajlar yaziyor , Bunnar flood mesaj olabilir yada gayet düzgün mesajlar,, yani demek istedigim bir tarafda mesaj yazilsin diye üyeler tesfik ediliyor ve öbür tarafdanda tam tersi oluyor , bunu belirtmek istedim sadece...

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "AlaKaa" (1.04.2011, 14:24)

NuRiye

Stajyer

• "NuRiye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Friday, 1.04.2011, 14:25

alintiya tikladigimda allaturkaa genel kurallari cikiyor ve orda böyle bir yazi göremedim, belki size basit bir tesekkür cok az gelebilir, fakat tasarimcilar icin hic yoktan iyidir.
bazi kisileri bu tür yazilarin rahatsiz etmesini anlamiyorum, kendi paylasiminiza yapilsa pek rahatsiz olacaginizi sanmiyorum....

ayrica gecmisteki mesajlarin silinmesi bana cok mantiksiz geliyor...
birakin herkez istedigi gibi tesekkür etsin yada yorum yapsin

16

Friday, 1.04.2011, 14:26

sanırım daha farklı sıkı tedbirler geliyor ..bunla kalınmıycak bu sadece bi başlangıçtı.
Masum arkadaşın dediğigibi daha net bir açıklama saat 21:00 da kesinleşcek
Ve açıklamayı Masum arkadaşımız yapcak

belkide biçok arkadaşımıza bazı engeller yada görev iptali vs vs gelcek
şuan detayları tam bilmiyorum konunun açıklaması masum arkadaşın elinde oldugu için açıklamayı beklemek lazım

17

Friday, 1.04.2011, 14:37

sanırım daha farklı sıkı tedbirler geliyor ..bunla kalınmıycak bu sadece bi başlangıçtı.
Masum arkadaşın dediğigibi daha net bir açıklama saat 21:00 da kesinleşcek
Ve açıklamayı Masum arkadaşımız yapcak

belkide biçok arkadaşımıza bazı engeller yada görev iptali vs vs gelcek
şuan detayları tam bilmiyorum konunun açıklaması masum arkadaşın elinde oldugu için açıklamayı beklemek lazım

durum ciddi demek ki :whistling: harddiskler el konulmasa bari ?(

18

Friday, 1.04.2011, 15:18

durum ciddi demek ki

arkdaşlar dedimya konunun detayını şuan tam bilmiyorum.. fakat son 2 ay içinde öcelikle jüri arkadaşlarımızın ve sonra mesaj sayısı çok olan arkadaşlarımızın
saat 21:00 itibariyle yapılcak işlemlerin kimlere mesaj engeli koncağı, kimlerin yetkilerinin alıncağı açıklancağından ,acaba bende varmıyım bu kuralın içinde diye sonradan tartışmaların yaşanmaması ve açıklama saatinde tüm arkadaşların forumuda olmalarını, başlıkta açıklancak isimleri geçen arkadaşların kendilerini savunmaları beklencektir. geçerli bir sebep arancaktır..savunma hakınızın kaybolmamasını istiyorsanız açıklama saatinde burda olmanız gerekiyor .. :thumbup:

tüm arkadaşlara tşk ederiz

19

Friday, 1.04.2011, 15:31

Bu konuda bir sorum olacaktir ...
ben sunu anliyorum , her nasil yorum yazarsa yazsin eger günde 15 mesajin üstüne gecerse yazi yazma yetkisi alinacaktir , mesajlari düzgün bir sekilde yazsin yada yazmasin fark etmiyor sanirim ....
dogrumu anladim...

NuRiye

Stajyer

• "NuRiye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

20

Friday, 1.04.2011, 15:37

anladim nisan 1 sakasi :D