Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "nisa nisa" bir kadın
  • Konuyu başlatan "nisa nisa"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 14.03.2011, 13:33

Sen pejoyu bilir misin??

Sen pejoyu bilir misin??
Adamın biri pejo marka bi minibüs alır. Sonraki gün yolcuya çıkar minibüs tıklım... tıklım, tutar kasabanın yolunu, minibüs gittikçe hızlanır. Yolculardan biri kaptan yavaş bir yere çarpacaz der şoför sen pejo'yu biliyon mu der yolcu hayır der şoför o zaman susacan der ve devam eder minibüs hızlanmaya devam eder bi yolcu... daha seslenir olum ben hastayım biraz yavaş şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu amca ne bilsin hayır der o zaman susacan der şoför, bu kez bi kadın seslenir hamileyim lütfen biraz yavaş çocuğumu düşürcem şoför yine sorar sen pejoyu biliyonmu kadın yok der şoför yine aynı cevabı veriri arkadan kızgın bi ses tonuyla bi genç seslenir yavaş git kardeşim öldürcen bizi şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu, genç biliyorum lan ne olacak der şoför:

-O zaman çabuk söyle bunun freni nerde :)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

2

Monday, 14.03.2011, 13:44

sen çok yaşa nisa çok güldüm :)) tsk ederim..:))
Saygım adabımı aştı bu gece.

3

Monday, 14.03.2011, 19:51

:D :D cok güzelmiş yaaa cok güLdüm teşekkürler nisa nisa :)
[align=center] [img]http://img704.imageshack.us/img704/241/56870091.png[/img]
[/align]

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 16.03.2011, 08:48

Hiç beklemediğim bir cevap :kkahkaha: Teşekkürler...

engongem

Moderatör

• "engongem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 20.03.2011, 02:06

:D:D:D güzeldiii

teşekkürler..;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!