Estağfurullah arkadaşım çizim emek sizdendi ben dizaynda önerilerde bulundum resim falan ayarladım yani siz usta,ben çırak
Ellerinize,gözlerime sağlık çok güzel oldu Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
İndiren arkadaşlar iyi günlerde kullansın
Sağol Cananım.Mustafa bey sağolsun benim zevkime güvenir tema ana şablonu hazırdı bana gösterdi.Bende orası burası derken gerçekten güzel oldu ama emek Mustafa beye ait ben kadın gözüyle bakan destekleyen çırak Sağolsun benimde adımı ekledi.İnşallah Cananım neden olmasın? Dostane birlikteliklerden her zaman kuvvet doğar
Daha bir günü dolmadan,tema ekle paylaşta beklerken 30 kişi beğenip indirmiş..Kim ne demiş,kim ne yapmış,kategoriymiş,hakmış,hukukmuş hepsi boş...İşte beğeninin en güzel göstergesi budur! Teşekkürler...
Mustafa abim çok güzel olmuş emeklerine sağlık...Ablam seninde gözlerine ve fikirlerine sağlık...Kaan a katılıyorum bu arada...bende imzayı okumakta güçlük çektim biraz...oda nazarlığınız olsun bakalum....
Tekrardan emeklerinize sağlık...
elinize saglik Yesilmavi, farkli bir cizim ve guzel olmus
yazilar pek okunakli olmamis, buttonlarda biraz karanlik olmus gibi, uzerine cam efekti ekleyebilirdiniz daha hos gorunurdu
birde farkli yazi fontlari kullanmissiniz, birbiri ile daha uyumlu yazilar olmasi daha iyi olur dusuncem.
paylasim icin tesekkurler..
Gerek yorumlarını esirgemiyen değerli yönetici ve jurilere, gerekse ilgi ve alakasını esirgemiyen,tema henüz taşınmadan 39 kez indiren değerli sunucu arkadaşlara teşekkür ederim...