Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 11.02.2011, 11:23

emege saygımız sonsuz..

merhabalar..yeni bir radyo kurdum.sizlerden bir ricam olacaktı.top oyunlarının olduğu, resimsiz sadece radyo kurallarının ve radyo isminin yazdığı ve mynet,facebook,youtube,geogle,ve ip adresleri butonlarının da bulunduğu tek sayfalık bir index yapmanızı rica edebilirmiyim.şimdiden çok teşekkür ederim.saygılar..

• "BERATCAN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 11.02.2011, 12:24

forumda istek indeks yapılmıyor malisef
ama yinede indeks yapan arkadaşlardan vakti müsait olan bir olursa
belki isteğinize cevap verebilir
MERHABA ..!!

T U R U N C U

Orta Düzey

• "T U R U N C U" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 11.02.2011, 12:39

merhabalar..yeni bir radyo kurdum.sizlerden bir ricam olacaktı.top oyunlarının olduğu, resimsiz sadece radyo kurallarının ve radyo isminin yazdığı ve mynet,facebook,youtube,geogle,ve ip adresleri butonlarının da bulunduğu tek sayfalık bir index yapmanızı rica edebilirmiyim.şimdiden çok teşekkür ederim.saygılar..

Radyonuzun ismini,sid numarasini,bulunmasını istediğiniz varsa kuralları,djlerinizi,bulunmasini istediğiniz linkleri( isteh hatti , z.defteri de dahil) ve ek olarak istediklerinizi mümkünse özel mesaj ile bana iletirseniz size yardimci olmaya çalışırım elimden geldiğince
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

4

Saturday, 12.02.2011, 13:26

tesekkür

aydınlattığınız için tesekkürler.sağolun

T U R U N C U

Orta Düzey

• "T U R U N C U" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 13.02.2011, 15:05

İndexiniz hazir umarim beğenirsiniz gerekli sifre ve kodlari rar dosyasinda özel mesajla yolladim iyi günlerde kullanin..

ÖNİZLEME
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)