Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (6.02.2011, 21:48)
|
|
Kaynak kod |
1 2 3 4 5 6 |
<table width="800" border="" cellpadding="" cellspacing="" bordercolor="#000000">
<tr>
<th scope="col"><IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid= ****** " scrolling="no" frameborder="0"></IFRAME></th>
</tr>
</table>
|
Sizin dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı aynı kod u yazıyor flatcast gelmiyor lütfen yardım edin günlerdir uğraşıyorumHazır Şablonunuzun Giriş Kısmına Yani Metin Eklediğiniz Bölüme Şu Kodu Deneyin Bi Bakalım Olacakmı.?
![]()
Kaynak kod
1
FTP ile atılmıyor bnm siteye ondan yapamıyorum hazır şablonlarım war onlardan seçiyorum ama şablon düzenlemede yok ondan olmuyor başka türlü yardımcı olurmusunuzBurdan kendine uygun bir şablon seçebilirsin
seçtiğin şablondaki IFRAME kodunda sid nosunu kendi radyonun sid nosuyla değiştir
ftp programıyla sitenin ana dizinine yükle
yanlız verdiğim bölümde direk kodlanan indeksleri ftp programı ile sitene yükeyince olmaz ftp ile siteye yüklenebiliri indekslere bakmalısın
ve ona göre bir indeks seçmelisin
FTP ile atılmıyor bnm siteye ondan yapamıyorum hazır şablonlarım war onlardan seçiyorum
Şablon dzenleme yok eğer siz yapabilirseniz site wereyim cp ye girme bilgilerini siz yaparmısınız ltfnFTP ile atılmıyor bnm siteye ondan yapamıyorum hazır şablonlarım war onlardan seçiyorum
ftp ile atılmıyorsa ozaman forum içinde indeks başlığına gir
begendiğin indeksin indirme linkine tıkla indir
ve ordaki kodların içinde IFRAME deki sid nosunu senin radyo sid nosuyle değiştir
sitendeki hazır şablon kodundaki tüm kodları silip burdan aldığın kodların tamamını o bölüme kopyala
not:
site ayarlarında html düzenleme ayarlarda açık olması gerekir
Bulamadım işte beratcan arkadaşa yapmasını istedim ama yapıcakmıbilmiyorumYanılmıyorsan Sizin Hazır Şablonu Düzenleme Sorununuz War İndex Ekleme Değil
Şablon Düzenlemede Malesef Admin Panelini Görmeden Bir Yorum Yapamayızki
Siz İyice Bi Kontrol Edin Admin Panelini Php Düzenleme Felan Yada Html Ekle Gibi Bir Bölüm Warmı.?
|
|
Kaynak kod |
1 2 3 4 5 |
<table width="800" border="0"> <tr>
<th scope="col"><IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid= ****** " scrolling="no" frameborder="0"></IFRAME></th>
</tr>
</table>
|
sitede komut dizininden alttaki kodları girdim
******* olan yere radyonun SİD nosunu ekledim şimdi radyonuzu açarsanız bakabilirim olup olmadığına şuan bende sitenizde iframe kodu aktiv görünüyor sid nosu doğruysa radyonuzu açtığınızda dinleyici olarak gelip bakabilirim
![]()
Kaynak kod
1
Aynen Dediğiniz gibi çokk teşekkürler aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu kodu kullanıcakmışız BERATCANA çok teşekkür ederim