Giriş yapmadınız.

qoker41

Acemi

• Konuyu başlatan "qoker41"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 6.02.2011, 20:57

Html Kodu Yardim Pls

S.a Arkadaşlar ben radyo sitesi kuruyorum fakat şablonlar hazır olduqundan index fln bişe yok direk link olarak ekliyorum iframe kodnu aynı kod yazıyor flatcast radyo kısmı gelmiyor www.radiodiamante.org sitem ftp ile yüklenmiyor saçma sapan birşey iste ama yardımcı olrumusun nasıl yapıcam lütfen yardım günlerce ıuğraşıyorumn bir trlü ekleyemedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

2

Sunday, 6.02.2011, 21:35

Burdan kendine uygun bir şablon seçebilirsin

seçtiğin şablondaki IFRAME kodunda sid nosunu kendi radyonun sid nosuyla değiştir

ftp programıyla sitenin ana dizinine yükle

yanlız verdiğim bölümde direk kodlanan indeksleri ftp programı ile sitene yükeyince olmaz ftp ile siteye yüklenebiliri indekslere bakmalısın

ve ona göre bir indeks seçmelisin

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (6.02.2011, 21:48)

3

Sunday, 6.02.2011, 22:03

Hazır Şablonunuzun Giriş Kısmına Yani Metin Eklediğiniz Bölüme Şu Kodu Deneyin Bi Bakalım Olacakmı.?

Kaynak kod

1
2
3
4
5
6
<table width="800" border="" cellpadding="" cellspacing="" bordercolor="#000000">
  <tr>
    <th scope="col"><IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid= ****** " scrolling="no" frameborder="0"></IFRAME></th>

</tr>
</table>

qoker41

Acemi

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 7.02.2011, 19:48

Hazır Şablonunuzun Giriş Kısmına Yani Metin Eklediğiniz Bölüme Şu Kodu Deneyin Bi Bakalım Olacakmı.?

Kaynak kod

1

Sizin dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı aynı kod u yazıyor flatcast gelmiyor lütfen yardım edin günlerdir uğraşıyorum
Burdan kendine uygun bir şablon seçebilirsin

seçtiğin şablondaki IFRAME kodunda sid nosunu kendi radyonun sid nosuyla değiştir

ftp programıyla sitenin ana dizinine yükle

yanlız verdiğim bölümde direk kodlanan indeksleri ftp programı ile sitene yükeyince olmaz ftp ile siteye yüklenebiliri indekslere bakmalısın

ve ona göre bir indeks seçmelisin
FTP ile atılmıyor bnm siteye ondan yapamıyorum hazır şablonlarım war onlardan seçiyorum ama şablon düzenlemede yok ondan olmuyor başka türlü yardımcı olurmusunuz

5

Monday, 7.02.2011, 19:59

FTP ile atılmıyor bnm siteye ondan yapamıyorum hazır şablonlarım war onlardan seçiyorum

ftp ile atılmıyorsa ozaman forum içinde indeks başlığına gir
begendiğin indeksin indirme linkine tıkla indir
ve ordaki kodların içinde IFRAME deki sid nosunu senin radyo sid nosuyle değiştir

sitendeki hazır şablon kodundaki tüm kodları silip burdan aldığın kodların tamamını o bölüme kopyala

not:
site ayarlarında html düzenleme ayarlarda açık olması gerekir

6

Monday, 7.02.2011, 20:05

Yanılmıyorsan Sizin Hazır Şablonu Düzenleme Sorununuz War İndex Ekleme Değil
Şablon Düzenlemede Malesef Admin Panelini Görmeden Bir Yorum Yapamayızki :S
Siz İyice Bi Kontrol Edin Admin Panelini Php Düzenleme Felan Yada Html Ekle Gibi Bir Bölüm Warmı.?

qoker41

Acemi

• Özel mesaj gönder

7

Monday, 7.02.2011, 20:06

FTP ile atılmıyor bnm siteye ondan yapamıyorum hazır şablonlarım war onlardan seçiyorum

ftp ile atılmıyorsa ozaman forum içinde indeks başlığına gir
begendiğin indeksin indirme linkine tıkla indir
ve ordaki kodların içinde IFRAME deki sid nosunu senin radyo sid nosuyle değiştir

sitendeki hazır şablon kodundaki tüm kodları silip burdan aldığın kodların tamamını o bölüme kopyala

not:
site ayarlarında html düzenleme ayarlarda açık olması gerekir
Şablon dzenleme yok eğer siz yapabilirseniz site wereyim cp ye girme bilgilerini siz yaparmısınız ltfn

qoker41

Acemi

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 7.02.2011, 20:10

Yanılmıyorsan Sizin Hazır Şablonu Düzenleme Sorununuz War İndex Ekleme Değil
Şablon Düzenlemede Malesef Admin Panelini Görmeden Bir Yorum Yapamayızki :S
Siz İyice Bi Kontrol Edin Admin Panelini Php Düzenleme Felan Yada Html Ekle Gibi Bir Bölüm Warmı.?
Bulamadım işte beratcan arkadaşa yapmasını istedim ama yapıcakmıbilmiyorum

9

Monday, 7.02.2011, 20:33

siteniz ücretli bir sitemi ?

değilse bedava sitelerden biriyse mutlaka html düzenleme bölümü vardır

yada ayarlar kısımında html bölümü kapalıdır.

10

Monday, 7.02.2011, 22:17

sitede komut dizininden alttaki kodları girdim

******* olan yere radyonun SİD nosunu ekledim şimdi radyonuzu açarsanız bakabilirim olup olmadığına şuan bende sitenizde iframe kodu aktiv görünüyor sid nosu doğruysa radyonuzu açtığınızda dinleyici olarak gelip bakabilirim

Kaynak kod

1
2
3
4
5
<table width="800" border="0">  <tr>
    <th scope="col"><IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid= ****** " scrolling="no" frameborder="0"></IFRAME></th>

</tr>
</table>

qoker41

Acemi

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 8.02.2011, 00:35

sitede komut dizininden alttaki kodları girdim

******* olan yere radyonun SİD nosunu ekledim şimdi radyonuzu açarsanız bakabilirim olup olmadığına şuan bende sitenizde iframe kodu aktiv görünüyor sid nosu doğruysa radyonuzu açtığınızda dinleyici olarak gelip bakabilirim

Kaynak kod

1

Aynen Dediğiniz gibi çokk teşekkürler aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu kodu kullanıcakmışız BERATCANA çok teşekkür ederim