Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
komik duruma düstünüz neydiniz ne oldunuz kimseyi zaptedemiyosunuz benden juuri olarak günlük gelmemi istiyosunuz ama emegimin karsiligini koruyamiyosunuz sizin icin neden saatlerimi feda edeyim siz bana ne veriyosunuz? siz kimsiniz ? bir tesekkür bile almadim sizden alaturkaa olarak siz cok ciddi bir forumdunuz ama kaybettiniz isterseniz beni silin ama sadece sunu sölemek istiyorum foruma girmeme sebebim sizssiniz haksizlik aciklama yapmaniza gerek yok sizde farkindasiniz ban forumun birgün katkilarimdan dolayi tsk ettigini duymadim
jurinle ilgilenki jurin seninle ilgilensin

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (23.01.2011, 04:51)