seni sevmek ölmekse ve seni sevmek diri diri gömülmekse ve seni sevmek geceye meydan okuyup gündüzü silmekse ve seni sevmek her gün azar azar erimekse seni sevmek bu kadar hain bu kadar gurursuzca ezilmekse ve acik cekmekse seni sevmek yagmurun damlasinda göz yasi dökmekse
ve seni sevmek icten ice kanamaksa ellerimi acip ALLAHa yalvarmaksa seni sevmek cezalarin en agiriysa ve o cezada günlerce azar azar isgence cekmekse seni sevmek onca acilarin icinde en acisiysa baharin renginde siyaha kapilmaksa seni sevmek
günleri aylari yillari bir ölü misali bitirmekse
uykularin arasinda ic cekip uyanmaksa
seni sevmek cehenem atesinden dahada yakiciysa ve seni sevmek dirhem dirhem can cekiserek ölmekse seni sevmek maziyi animsayip bir damla göz yasi dökmekse seni sevmek sevginin icinde sevgiyi unutmaksa
seni sevmek yüregime kilit vurmaksa ve o kiliti senle beraber gömekkse seni sevmek omuzlarimda en agir yükse seni sevmek kalbinin ortasinda koca bir yaranin kanamasiysa seni sevmek özlekemse ve seni sevmek hasret cekip yarisi yanmis resmine bakip bakip ic cekmekse ve seni sevmek gözlerden yas yerine kann dökmekse seni sevmek bu kadar aciysa seni sevmek gülün dikeni gibi yüregimi kanatmaksa seni sevmek bir cocugun tebessümündeki güzelligi unutup yillardir acilara bürünmekse seni sevmek ah seni sevmek bu kadar kalles bu kadar hain bu kadar acimasiz bu kadar can yakan bu kadar vijdansizsaa ve seni sevmek gözlerine uzakdan bakmaksa seni sevmek bir baskasinda bulmaksa ve seni sevmek bu kadar agirsa evet seni seviyorum duyuyormusun birtanem seni seviyorum senin yoklugunda sevginin güzelligini degil en agirini cekiyorum ve sensiz her gün ölüyorum evet söylüyorum duyuyormusun beni bak sana sesleniyorum sensiz nefes alamiyorum boguluyorum duyuyormusun sevdigim seni sevmeyi seni sevmenin en kötü haliyle seviyorum ve söylüyorum ben ölüyorum bak sensiz can cekisiyorum seni sevmek bu kadar hain ve illet birsey kanser gibi tenimde beynimde yüregimde