Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
BU SABAH GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA KIVIRCIK ALİ VEFAT ETTİ.
SANATÇIMIZA TANRIDAN RAHMET,AİLESİNE SABIR DİLİYORUM
kivircik ali kimdir?
Asıl Adı Ali ÖZÜTEMİZ olan, Kıvırcık Ali 11.10.1968 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinin Erenli Köyü’nde, dokuz kardeşin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Doğduğu gün babasının ölümünün 40 ekmeği verilmekteydi. Hal böyle iken dedesi “İşte oğlum geri döndü” der ve babasının ismi olan ALİ adını verir. Babası kendi yöresinde Aşık ALİ olarak bilinen ve çok sevilen mahalli bir halk ozanıdır. Sanatçı büyüyüp okul çağlarına geldiği zaman türküler söylemeye başlar. Bağlamaya ve halk müziğine olan ilgisi, köye gelen ozanları ve dedeleri kapı aralarından dinleyerek başlamıştır.
This post has been edited 2 times, last edit by "ZeN" (Jan 15th 2011, 5:48pm)
inanmıyorum ağlıycam ya çok kötü oldum gerçekten...
birlikte resmim bile var...bi kaç ay önce gelmişti buraya...oğluyla bile tanışmıştık...o kadar sıcak biri ki anlatamam...
çok sevdiğim sanatçıların başında gelir...
mekanı cennet olsun...Rabbim tüm ailesine ve sevenlerine sabır versin...
offff offf sabah sabah dagıldım aglıyıcam kıvırcık alinin yeri ayrıydı ((( sözün bitiği yerdeyim gençlere yakışmıyor ölüm ((((((
mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin (
Kıvırcık Ali Hayatını Kaybetti
Ünlü Türkücü Kıvırcık Ali Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti.
'Kıvırcık Ali' olarak bilinen Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in (42) Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Sabah 05.30 sıralarında Çatalca Tepecik mevkiinde meydana gelen kazada Ali Özütemiz'in otomobilinin takla attığı ifade edildi.
Beşiktaş'taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. 42 yaşındaki Özütemiz'in hayatını kaybettiği, cesedinin ise hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.
KIVIRCIK ALİ'NİN SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ
Çatalca'da geçirdiği trafik kazasında ölen "Kıvırcık Ali" olarak bilinen Türk halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in cenazesi Büyükçemece Devlet Hastanesi morguna getirildi. Acı haberi alan Özütemiz'in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.
Özütemiz'in yeni kaset çalışmaları için Beşiktaş'taki stüdyodan Çatalca'daki evine giderken Tepecik mevkii'nde kaza geçirdiği öğrenildi. [/color
Mesaji okurken saka gibi geldi kivircik ali gibi ornek olacak sanatcilarimiz okadar azki buyuk bi kayip mekani cennet olsun ins rabbim ailesine ve sevdiklerine sabir ihsan eylesin
ALLAH rahmet eylesin...
sabah dinledigimde inanmak istemedim....halende inanasim gelmiyor....BIRTANEYDI O , kisiligi kimseye benzemeyen güzel sesiyle birlikte harika bir yorumcuydu