Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm (Ps de yazi ayari )
bisey sorucam ama simdi koreli kulanırken orda yazıların daha muntazam olması icin yapılan bi yazı ayarı var bu yazının görüntüsünü düzenliyor benzeri bir uygulamayı fotosopta bulamadım yazılar puturlu oluyor bana bu konuda yardımcı olursanız cok mutlu olurum
slm melike,
yazilarin net görünmesi icin, yazi ayarlarinda seklini secebilirsin
assagdaki resme bak!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (22.07.2011, 10:43)
cok tesekkür ediyorum sagol
slm ben sude burayi okyuncak hazir kafama takilan soruyu sorayim müsadenizle sayin admin burda arkadasa resimli anlatimla cok güzel aydinlatmisin benim pcde bazi sorunlarim oluyo onun busekil resmini cekip sormak istiyom ve bede bu resmi nasil cekcemi bilmiyorum lütfen banada bunu nasil yapcami tarif edermisin rica etsem simdiden tsk
almanyadan olman iyi oldu!
strg+
druck tuslarina basarak önce bir screenshot yapiyorsun
sonra en basiti paint programini acarak
bearbeiten >> einfügen ile hafizaya aldigin görüntüyü ekliyorsun
Cursor (Pfeiltasten) tuslarinin sol en üstünde DRUCK bulman icin yardimci olayim

burda yayinlamak istedigindede önce o resmi
www.photobucket yada benzeri bir siteye upload yapip IMG olarak eklemen gerekiyo..
bende asistan admin oluyomda katkim olsun
tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sizi seviyorum olduuuuuuuuuuuuuuuuu
Cursor (Pfeiltasten) tuslarinin sol en üstünde DRUCK bulman icin yardimci olayim

burda yayinlamak istedigindede önce o resmi
www.photobucket yada benzeri bir siteye upload yapip IMG olarak eklemen gerekiyo..
bende asistan admin oluyomda katkim olsun
Burayi bana Turkce tarif edecek biri varmi ¿ yada Flamenca da olabilir
Screenshot hakkinda bilgi lutfen..
almanyadan olman iyi oldu!
strg+
druck tuslarina basarak önce bir screenshot yapiyorsun
sonra en basiti paint programini acarak
bearbeiten >> einfügen ile hafizaya aldigin görüntüyü ekliyorsun
Burayi demek istedim sorry
Turkce yada Flamenca aciklamasi...
AllaTurkaa, cok sagol valal bende bilmiyordum ogrenmis oldum tskrler
Remix Engineers : http://remix.land
screenshot:
Ekran yakalama görüntüsü çeşitli programlar vasıtası ile ekranda o anda ki görüntünün anlık fotoğrafının çekilmesidir. Görüntü yakalama film ve benzeri hareketli görüntülerden gerçekleştirilebilir. Çeşitli programlar vasıtası ile yapılabilir(örn. Camtasia v.b.) Görüntü o anda ki bilgisayar ekranındaki resminin kaydedilmesi için print screen klavye tuşu ilede yapılabilir. Herhangi bir anda bu tuşa basılıp daha sonra windows işletim sisteminde bulunan paint veya word gibi bir programda resim dosyası olarak düzen yapıştır menüsünden eklenerek kullanılabilir.
İndirmek için Tıkla Alintidir
Hmm :s045: