Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
FLatcast-Seni BekLerim-İndex
M@v!s belirtilen dosyaları ekledi:
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
emegine saglik canim harika bir calisma yine....tebrikler ve tesekkürler...
ne denirki diycek söz bulamıyorum harika bir index olmuş bitanem tesekkürler emeğine yüreğine sağlık
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Mavişimm Çok güzellll tebrik ederim canimm emeğine sağlıkkkkk
Süper olmuş ellerine sağlık index kraliçesi
cok hos bir index emegine saglik paylasim icin tskler
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█
Yorum yazan tüm ArkadaşLarıma TskLer..ELLerinize güzeL yürekLerinize sağLık..
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
Maviş mor düşler isimli indexine bayıldım ama aktivex lazım bana rica etsem eklermisiniz
Paylaşım için tşkler....
Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere, Yokluğum Kapak Olsun...
emegine yüregine saglik mavis harika olmuss
KarayeL,HiLaL TskLer yorumLarınız İçin..
elinize saglik paylasim icin tskler
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█
süperrr olmus emeginize salikkk..
harikasiniz elinize saglik
Yorum yazan eLLerinize SağLık..Rabbim razı oLsun hepicinizden
COK ZARİF BİR İNDEX OLMUŞ PAYLAŞIM İCİN TSKLERRR....MAVİS
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Maviş kutlarım emeklerin için harikasın ve gerçekten yorum için sözcükte kalmadı:
sonra devam edicem tura.Ellerin dert görmesin çok tşk lerr
emeginize saglik cok güzel bir calisma
SEVGİLİ MAVİŞ GÜZEL PAYLAŞIMIN İCİN TSKLER ..NOT HERKESİN BAZI ALIŞKANLIKLARI VARDIR ..İNDEXDE BENİM VAZGECEMEDİGİM SENSİNN TEKRAR...ÇOK ÇOK ÇOK...TSKLERRR YÜREĞİ GÜZELİM
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!