Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
unut sende herkes gibi beni...
Her sevda da bir acı kaldı gönlümde
Unut Sende Herkes Gibi Beni Her ayrılık bir çizgi oldu yüzümde
Giden gitti, derdi kaldı gözlerimde
Unut sende beni herkes gibi
Kolayca bir gecede unutacaksan sevme
Karanlığın ortasında bırakacaksan sevme
Halim yok bir ayrılığa daha alışmaya
Halim yok aşk oyunları oynamaya
Tahammülüm yok artık insafsızca
Çekip gidenler için ağlamaya
Kolayca bir gecede unutacaksan sevme...
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
Kankam Çok Dertli Gördüm Seni
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
hayat diyelim kankam,hayat..
Hayatmı Hayat Dediğin Nedirki Be Kankam..???
Sana Göre Hayatın Anlamı Neymiş Bak Meraklandım Şimdi
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
hayat bir yolculuk gibidir.bazen yalnız seyahat ederiz bezende direksiyonda başkaları vardır.Ama asıl önemli olan ulaşılması gereken yere vardığımızda acaba oraya varan bizmiyiz yoksa tamamıyla değiştik mi ?
Bazen öyle anlar olur ki insan karamsarlıklar içinde kaybolduğunu hisseder.
Ama şu bir gerçek ki hayat bu ne zaman karşımıza ne çıkarır bilinmez.
Hiç ummadığımız anda engeller çıkarır bizi yorar ama bazende hiç olmayacak güzellikleri karşımıza çıkarır ummadığımız anda.
Evet öyle zaman oluyor ki hayattan bıktığım, tat almadığım, yaşanmaz dediğim yerde küçük birşeyin bile beni mutlu ettiği anlarım
elbette oldu oluyorda. Herşeye rağmen kelimesi bunları çokta güzel anlatan sözler dizisi ...
Bir çok zaman bu soruyu hep sorarım kendime ve bir çok insanında sorduğundan eminim..
Hayat herşeye rağmen güzelmidir yoksa biz mi güzelleştirmeye çalışıyoruz kendimizi mi avutuyoruz diye.
hayatta gerektiğinde herşeyden memnun ve mutlu olunması gerektiğini çok iyi öğrendim
mutlu olduğum zamanlarımın yanında mutsuz anlarımında olacağını çok iyi bilerek hayatımı sürdürmem gerektiğini biliyorum
hayatta mutluluk olmasa acının,kederin ne demek olduğunu acı üzüntü keder sıkıntılar olmasa mutluluğun nasıl birşey olduğunu tadının nasıl olduğunu hiç bilemeyiz.
Hayat sadece mutlu olan insanlarla kurulu olmadığına göre Sıkıntılarda hayatın bir parçası...
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL ve YAŞAMAYA DEĞER....
01.06.2009
GuaRDiaN
Olay Bumudur Budur Bence
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
paylasim icin tskler emeginize saglik cok guzeli
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...