Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
index
hmm hepsi bir birinden güzel bazileri acilmasada cok güzel yapiyorsunuz hayret icinde herseyi izliyorum yada hmtl söyle cok güzel olaninda acaba olabilirmi blogcu dan yapim dedim olmadi bir tanesini istedim oda olmadi hmtlleri yoktu

neyse acbaa dogru yeremi yaziyom onuda bilmiyorum haha kizmayin cok yeniyim burda
cok tsk ederim baktikca sasiriyorum cok güzel tsk
yatgin fm e baktim

siteniz cok güzel hayirli ugurlu olsun
merhaba arkadaslar ben bi site acdim tr.gg li siteye index atiyom ama sitenin kendi sablonu atdinda cikiyo bunu nasil kapata bilirim şimdiden tskler
''www.zazafm.tr.gg''
munzurum2462,
bedava verilen sitede kendi reklamını kaldırmışsın sanırım
ayrıca bu sorunu bir başlıkta daha sormuşsun çok soru çok cevap anlamına gelmez
AGK 'i okumalısın
BERATCAN OLMUSDU 3 AYDİR KULLANİYOM BU SİTEYİ NİYE BÖLE OLDU ANLAMADİM
munzurum2462,
siz verdiğiniz sitedeki kendi reklamını silerseniz elbette bigün o sildiğiniz reklam yüzünden sizinde indeks te o tür hatalar oluşcaktır
yakında siteniz komple kapanırsa hiç şaşırmayın yada ben öyle tahmin ediyorum hatam yoksa tabiki
çünkü sitenizde bedava üyelik almış olduğunuz sitenin herhangi bir ismini göremedim tümüyle silmişsiniz
CARESİ YOK SANİRİM TSKLER GENEDE BERATCAN
munzurum2462,
tr.gg sitesinin kendi şablonlarından hehangi birini seçip o şablondaki sitenin kendi reklamlarını silmden düzenleme yaparsanız ozaman sorun olmuycaktır