Giriş yapmadınız.

tamer34

Stajyer

• "tamer34" adlı kullanıcı yasaklandı
  • Konuyu başlatan "tamer34"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 3.11.2010, 01:56

Flatcast Fcp Tema by Tamer - [Zor Günler]

Not: Bu Temaları Psp ( Paint Shop Pro) programı ile Tema seklinde bir grafik çalışması olarak yaptım. Juri üyelerinden bu programla grafik çalışmaları yaptığını bildiğim arkadaşlarım var ancak çoğu kişi tarafından pek bilinmiyor ve hazır malzemelerle yapılmış tema zannediliyor. Tube'lerin ve grafiğin bütünündeki efectler benim tasarımımdır. Son eklediğim "Yalnızım bu şehirde" isimli çalışmam da bu şekilde yapılmıştır. Anlaşılmadığını düşünerek belirtme ihtiyacı duydum.
Saygılar..
tamer34 belirtilen dosyaları ekledi:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "tamer34" (3.11.2010, 02:06)

2

Wednesday, 3.11.2010, 02:17

ILK YORUM BENDEN SANIRIM :P ...ONCELIKLE EMEGINE YUREGINE SAGLIK TAMERCIM ... HATIRLATMAKDA COK IYI ETTIN PSP ILE YAPILAN TEMALAR FAZLA BILINMEMEKDE MALESEF ...BENNIMDE KULLANDIGIM BI PROGRAM AMA SEN BENDEN DAHA AKTIF CIKDIN BU KONUDA TEMA YAPMAYA CESARET EDEMEDIM PSP ILE AMA SENIN CALISMALARINI GORDUKCE HEVES GELDI BANADA :)) :1alkis: :1alkis: :1alkis:

3

Wednesday, 3.11.2010, 07:58

tamer eline yüregine saglık harika olmuşlar tskler :)
inş bizde kesfederiz bu özeliğini efsacım :)
Saygım adabımı aştı bu gece.

• "**SEVGI06*DINLEMEDE" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 3.11.2010, 08:04

EMEGINIZE SAGLIK GUZEL BIR CALISMA OLMUS
SEVGİ EMEK İSTER
[url]http://ankara--fm.blogcu.com/[/url]

5

Wednesday, 3.11.2010, 18:56

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...

engongem

Moderatör

• "engongem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 3.11.2010, 19:12

emeğine sağlık tamer paylaşım için teşekkürler..;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

33turker33

Profesyonel

• "33turker33" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, 3.11.2010, 20:53

cok güzel emegine ve elerıne saglık paylasım icin tsk tamer :thumbup:

-->AyGüL<--

Profesyonel

• "-->AyGüL<--" bir kadın

• 1332966
  • Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 3.11.2010, 21:49

Paylasim icin Tsler Tamer34 emegine saglik...

9

Wednesday, 3.11.2010, 22:51

15 oy 2.8 ortalama verilen oy ... ne diyeyimm boyle bi temaya eger boyle puanlama yapiliyorsa temadan anliyan kisiler gercekden cok azalmis sacma sapan temalara 4 5 verilirken boyle bi temaya eger 2.8 ortalama veriliyorsa buna bi dur demek lazim artik diye dusunuyorum arkadaslar lutfenn ...ben bu yorumu tameri tanidigim icin yapmiyorum sadece adil davranin nolursunuz yaa eger temadana anlamiyorsanizda puan vermeyin..boyle emek verilen bi calismaya boyle bi paunlamayi hak ettmedigini dusunuyorum ...

tamer34

Stajyer

• "tamer34" adlı kullanıcı yasaklandı
  • Konuyu başlatan "tamer34"

• Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 3.11.2010, 23:28

Efsa'cım, boşuna kendini yoruyorsun. Bu konu burada benim başka bir temam üzerine Evil tarafından başlatılan bir tartışmayla yapıldı zaten. O zaman özürler dilendi ama zaman geçti herşey eskiye döndü. Değişen hiçbirşey yok olmayacakta. Bu temaya 5 verenler olduğunu biliyorum 2.8 ortalamaya göre demekki 1 verenler de olmuş. Onları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum. Emek hırsızlığı sadece çalmakla olmaz. Bunu bilsinler yeterlidir. Önceki tartışmada tema üzerinde chilem.com reklamı olduğu için puan kırıldığı söylendi. Bunu söyleyenler iyice anlasınlarki chilem.com ve Allaturkaa.de iki kardeş sitedir. Evil'in Allarukaa'ya katkıları juri üyelerinin tümünün toplamından daha fazladır. Site sahipleri arasında bu dostluk varken bazı juri üyelerinin bunu sorun haline getirmelerine ne denir ben biliyorum da burada söylemiyim. Ben fazla tema yapan biri değilim. Çalışmalarım daha çok Grafik üzerinedir. Ancak bu durum karşısında daha fazla tema yapıp hepsine de chilem.com reklamı koyacağım. Bu böyle bilinsin ve arzularına göre 1 verilsin bu benim için ölçü değil. Site bazında benim Allaturkaa'ya karşı sevgim ve saygım sonsuzdur. Juri bunu bozamayacak.. Bu konuda daha fazla konuşmayacağım. Konu benim için kapanmıştır...

11

Wednesday, 3.11.2010, 23:42

tamercim sana katiliyorum bu konuda fakat temana treklam yazmis olman puanlamani dusurmesine bi sebeb degildir sonucda oy veren kisiler reklama gore degil yapilan tasarima gore oy vermeleri gerekiyor .. ege royle yapilmiyorsa bu adilsizlik degilmidir? gerci bunun tartismasini herkes yapiyor farkli temalar uzerinde ama bakiyorum hala bu cozulmus degil .. ee madem guzel temalara boyle puan veriliyor ve sacma temalara 4 5 veriliyor ...niye emek harciyoruz biz... puanlamalari dusursunler diyemi ekliyoruz temalari? gercekdenn yetkili kisilere seslenmekden yorulduk artik buna artik ciddi bi cozumleme bulmaniz gerekiyor diye dusunuyorum ...

12

Thursday, 4.11.2010, 00:23

Birilerini Suçlamadan Önce
Burayı Dikkatlice Okursanız Böyle Sorulara Hiç Gerek Bile Duymazsınız Emin Olun

Ha Birde Şuvar Belkide En Büyük Sebebi Bu Açıklamadır
İnsanları Suçlamayı Bırakında İşlerini Onlara Verilen Görevleri Yapsınlar Olmazmı..?

eger temada radyo reklami varsa örnegin "Kola FM, Radyo Karadeniz, vs." bu tür temalarin puanini tamamen kiriyoruz ve 3.Secimden yukari cikmamasini sagliyoruz. Bu tür temalara acik acik yorumda yapabiliriz. Fakat kimseyi kirmamak sartiyla !!

basit bir örnek:
" Paylasim icin tesekkürler, temaniz nekadar güzel olursa olsun, üzerinde bulunan Radyo reklami yüzünden bu temayi baska radyolarin kullanacagini pek sanmiyorum, bu yüzden benden sadece 1Puan. Üzgünüm!"

Eger temada Site reklami varsa örnegin "kola.com, kolayardim.com vs." reklamin yazi büyüklügüne göre 1 en fazla 2 puan düsüyoruz, kisaca 1.Secime girmemesini sagliyoruz. Tema ekle ve paylas duyurusunda yaptigimiz aciklamadan dolayayi (eger yapilmadiysa eklemek gerek) , bu tür temalarda reklam hakkinda yorumda yapmamiza gerek yok, neden düsük puan aldiklarini merak ediyorlarsa duyuruyu okusunlar....

SUSTUM.....!
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

PR€NS€S35

Profesyonel

• "PR€NS€S35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Thursday, 4.11.2010, 00:30

paylasim icin tskler :P
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...

14

Thursday, 4.11.2010, 00:54

PARDON BABUSH AMA SENIN DEDIGINLE NE ALAKASI VAR DENILENNIN KARDESSIM? Tema Ekleyenlerin Dikkatine (Lütfen bu başlığı okuyun) veYeni Sitede Tema ve FCP Eklemek BURDAKI DENILEN FARKLI SITE REKLAMLARI ICIN GECERLI BENIM ALAGILAMAMA GORE ...AMA UNUTTUGUNUZ BISEY VAR CHILEM.COM KARDES SITESI ALATURKANIN BUNU NIYE ALGILAMIYORSUNUZ ...BI REKLAM ICIN 2 PUAN DUSUYORSA EMEGE SAYGI NEREDE KALDI??

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Thursday, 4.11.2010, 01:18

Bende temalarıma neden sürekli bir veriliyor diye düşünüyordum
indirilme sayısına bakıyorum eklenenlerde en çok tercih edilen indirilen sayısına sahip
Bir günde yirmiye yakın hiç tanımadığım kişiler beğeniyor kullanmaya layık görüyor
aynı tema değerlendirmelerde iki yıldızı zorla alıyor..
Demekki allaturkaa yazıyorum diye banada devamlı bir veriliyor :D
Tamer bey temalarınız çok güzel ellerinize sağlık benden helalinden beş arkadaşım :1alkis:
Saygılar..

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Thursday, 4.11.2010, 01:56

Demekki allaturkaa yazıyorum diye banada devamlı bir veriliyor

Allaturkaa forumunda bulunupta bu şekil bir düşünceye sahip olursanız
ve bu düşüncenizi forum içinde beyan ederseniz

bundan sonraki mesajlarınıza aynı yaklaşım içinde bulunduğunuz taktirde mesaj engeli konulcağını unutmamalısınız

kimse sizin veya bir başka arkadaşın temasında ALLATURKAA ismi var diye 1 vermez

temalardaki reklam olması durumunda yapılacak işlemi farklı yönlere taşımayınız

paylaşılan temalardaki puan düşürülmesi ile ilgili konuyu tam olarak okuyup anlamak daha sağlıklı bir yöntemdir

Açıklama burda
MERHABA ..!!

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (4.11.2010, 02:07)

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Thursday, 4.11.2010, 08:15

Anlaşılamadığı dolasıyısıylede yanlış anlatıma meydan vermemek adına
maalesefki açıklama gereği duyuyorum..

Bir üstteki mesajım ;
Bir vermek isteyene sebep çok manasında espiriydi.!

Allaturkaa adını kimse istedi diye yada bir menfaat gözeterek değil,
Allaturkaa sitesini ve site sahibini sevdiğim için kendi isteğimle imzama ekliyorum..

Siz ısrarla mesaj engeli koymak istiyor ve sebep arıyorsanız buyrun yetki sizindir...

Tşkrler

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (4.11.2010, 08:27)

18

Thursday, 4.11.2010, 12:41

Yüreğine sağlık tamer. PSP benim en eski ve ilk grafik programlarımdan biridir.
Fakat beni açamdı bıraktım..
Son zamanlarda sizlerden ve bu işlerle uraşan arkadaşlardan çalışmalarınızı görüyorum çok güzel grafikleirniz var ve hep dmeişimdir neden temaya aktarmıyorlar.
en son kendim bile dusundum benmi başlasamda yapsam diye ama tarz olarak sizler gibi bi türlü güzel yapamıyorum..
Çiçek yada resim gibi şeleri sizler gibi pek yakıştırıp güzelleştiremiyorum sende biliyorsun.

İnşallah çok güzel temalarında imazalarını görürüz..
Tebrikler.

berra5334

Stajyer

• "berra5334" bir kadın

• 484687
  • Özel mesaj gönder

19

Thursday, 5.01.2012, 22:04

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...
AllaTurkaa & NelerYokki FM
http://neleryokkifm.net/radyo.htm