Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "tamer34" (3.11.2010, 02:06)
...ONCELIKLE EMEGINE YUREGINE SAGLIK TAMERCIM ... HATIRLATMAKDA COK IYI ETTIN PSP ILE YAPILAN TEMALAR FAZLA BILINMEMEKDE MALESEF ...BENNIMDE KULLANDIGIM BI PROGRAM AMA SEN BENDEN DAHA AKTIF CIKDIN BU KONUDA TEMA YAPMAYA CESARET EDEMEDIM PSP ILE AMA SENIN CALISMALARINI GORDUKCE HEVES GELDI BANADA
)
eger temada radyo reklami varsa örnegin "Kola FM, Radyo Karadeniz, vs." bu tür temalarin puanini tamamen kiriyoruz ve 3.Secimden yukari cikmamasini sagliyoruz. Bu tür temalara acik acik yorumda yapabiliriz. Fakat kimseyi kirmamak sartiyla !!
basit bir örnek:
" Paylasim icin tesekkürler, temaniz nekadar güzel olursa olsun, üzerinde bulunan Radyo reklami yüzünden bu temayi baska radyolarin kullanacagini pek sanmiyorum, bu yüzden benden sadece 1Puan. Üzgünüm!"
Eger temada Site reklami varsa örnegin "kola.com, kolayardim.com vs." reklamin yazi büyüklügüne göre 1 en fazla 2 puan düsüyoruz, kisaca 1.Secime girmemesini sagliyoruz. Tema ekle ve paylas duyurusunda yaptigimiz aciklamadan dolayayi (eger yapilmadiysa eklemek gerek) , bu tür temalarda reklam hakkinda yorumda yapmamiza gerek yok, neden düsük puan aldiklarini merak ediyorlarsa duyuruyu okusunlar....

Demekki allaturkaa yazıyorum diye banada devamlı bir veriliyor
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (4.11.2010, 02:07)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (4.11.2010, 08:27)