Serbest Kürsü = Forum icinde ba$ka bölümlerde Payla$ilmasi uygun görülmeyen Konular icin bir Bölüm
perihan her zaman dogru yere dogru konuyu acmayi beceremesede bu sefer dogru yere acmis
yok bi terör örgütüyle dalga gecmek uygun degil deniyorsa bence yanli$ olan bu dü$ünce
bu gibi konularda dikkatli davranmak her zaman için iyidir.konu açacak başka sözcükk bulunamadı diye düşünüyorum.serbest kürsü nün ne anlama geldiğini biliyoruzz .serbest kürsü diyeee her konuyu buraya taşıyacaz diye bir kural varmıdır ???
haklisiniz Serbest Kürsü diye her konu buraya ta$inmaz
bu gibi konu derken ne gibi konudan bahsediyorsunuz?
yoksa Komik Resimlerde olmasi gerek diyemi düsünüyorsunuz? (oradada bulunabilecek bir konu sonucda)
ba$liktada konudada göründügü kadariyla "pkk" yani bi "terör örgütü" ile Dalga geciliyor bu gibi
konularda türküde kürdüde cerkezide gülebilmeli bence sonucda hepimiz ayni toprakta
ya$iyoruz (bazilarimiz gurbette olsada) böyle bölücü örgütlerle i$imiz olmaz diye dü$ünüyorum
Ba$liktada konudada göründügü kadariyla "pkk" yani bi "terör örgütü" ile Dalga geciliyor bu gibi
konularda türküde kürdüde cerkezide gülebilmeli bence sonucda hepimiz ayni toprakta
ya$iyoruz (bazilarimiz gurbette olsada) böyle bölücü örgütlerle i$imiz olmaz diye dü$ünüyorum
Yapıştır Helalsin Be Murat Aynen Katılıyorum Sana Ne Diyo Tarkan İşim Pardon İşimiz Olmaz