Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Emeğine Sağlık Paylaşım İçin Teşekkürler
Keşke İndex'indeki Reklam Linkleri Kolik Değilde
Alla Turkaa Olsaydıda Buraya Özel Yazısının Altında Ezilmiş Olmayaydın Saygılar...!!!
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
güzel olmus emeginize saglik..
Calinti indexleri buraya eklemeye UTANMIYOR,MUSUN...??? birde kendim yapmisim gibi yorumlamisin EMEGE SAYGI LÜTFEN ...!!!
ask bir elma sekeri gibidir yersin yersin elinde kazigi kalir:-P
Calinti indexleri buraya eklemeye UTANMIYOR,MUSUN...??? birde kendim yapmisim gibi yorumlamisin EMEGE SAYGI LÜTFEN ...!!!
Arkadaşım Suçlama Yapmadan Önce Eğer Orjinalini Bizlere Gösterebilir Vede Alıntı , Edit Olduğunu Ispatlarsan Gereken Yapılır
Forum'umuzda Yasal Olmayan Edit Paylaşımların Yeri Yok Bundan Emin Olabilirsiniz Saygılar
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
evet ispati hemen hazir [index ve sablon bölümüne bakarsaniz indexi Derman kardesimizin yaptigini göreceksiniz..
ask bir elma sekeri gibidir yersin yersin elinde kazigi kalir:-P
Haklısın Arkadaşım Edit Bile Değil Birebir Aynısı
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
belli bu indexi ekleyen kisi ile senin dedigin kisi aynilaridir... sen niye karisiyorsun??
cok hos bir index tyn, emegine saglik
BU İNDEXİ NASIL YUKLERİM RADYOMA ACİL YARDIM