TSKLER ERGENKON YUREGINE SAGLIKK TSKLER MELEGIM BEN ANLIAYAMADIM AMA BURDAKI SISDEMI DAHA ONCE PHOTOSHOP KULANMADAN TEMA YAPIYORDUM BEN SUAN YENI BASLADIM OZAMANDA AYNI PUANI ALIYORDUM SUANDA AYNI DEMEKI HIC ILERLEME YOK IKI PROGRAM ARASINDA YAPILAN TEMA DEGISMIYORMU SIZLERCE BENCE COK FARKLI ESKILERIYLE SUAN YAPDIKLARIM ANLIYAMADIM BIR TURLU..)
sevgi abla photoshop sanırsam daha yeni başladım demiştin photoshopta kendini nekadar cok geliştirisen okadar cok güzel isler cikar
ilk temalarınla simdiki temalarını karşılaştırısan photoshopun sana nekadar yol kadettigini anlamış olursun eminim senden cok cok iyi temalar görücez sevgi abla
TABIKI DAHA EVEL HAZIR SABLONLAR KULANIYORDUM SUAN HERŞEYİYLE KENDİM YAPMAYA ÇALISIYORUM COK YENIYIM BU PROGRAMDA AMA OGRENMEK İÇİN SÜREKLİ ARASDIRIYOR VE UYGULAMAYA ÇALISIYORUM KENDIMCE ...
slm ablacim yorumlari ve yazdiklarini okudum daha bu programda yenisin sabirla harikalar yapacaksin yapilan temalari gez onları incelee beyendiklerini indir iyice detaylarına bak kafana takilan yerler olursa sor bana basimlaa bildiğim kadariyla yardim ederim . ama cideen yeni baslayan biri icin baya iyisin kendinee zaman varr kafan puanlarda olmasin birde olsa bakmaa puana.puana 1-2 ay sonra bak sen ozaman iyice gelistirmis olacaksin
CANLARIMSINIZ COK TSKLER SAGOLUNUZ HEPINIZ TABIKI COK YENIYIM EMEKLILIK SOGRASI UGRAS OLDU BENIM İCİN BOS DURMAKDAN HOSLANMIYORUM UGRASMAKDANDA ZEVK ALIYORUM YAPDIGIM TEMALARI ONCE KENDI RADYOMDA DENIYORUM SIZLER SAYESINDE PES EDMEDEN DEVAM EDIM DAHA IYILERINI YAPABILMEK ICIN PROGRAM OGRENMEYE CALISIYORUM DAHA IYILERINI CIKARA BILMEK ICIN PROGRAMI KENDIM COZMEYE CALISIYORUM BILMEDEN BILE BU KADARINI YAPABILMEK BENIM ICIN GERCEKDEN COK GUZEL SIZLERI TKIP EDMESEM STEN MUMKUN DEGIL AMA OGRENMENIN YAŞI YOK DIYORUM)