Her ikinizinde yüreklerinize ve emeklerinize saglik olsun , bir elin nesi var iki elin sesi var deyimini dogruluyan buram buram estetik kokan harika bir ikili calismaya imzalarinizi atmissiniz tskler ve tebrikler ederim....
bu arada hosgeldin yeniden aramiza sel arkadasim..
oy oy oy bakmaya doyamadım rüyamnur & SeL...
ikinizinde emeğine yüreğine, döktüğünüz göznurlarınıza sağlık....huzur veren bir renk ! romantik bir design ve müzik eşliğinde müthiş bir görsellik...teşekkürler ikinizede...
Yazıcaktım ama fırsat olmadı...Boran' dan kopya çekeyim dedim SeL HosGeldiniz ve geçmiş olsun, allahtan acil şifalar dilerim
Vayyy Vayyyy , Temanin güzellgine bakin , Cok güzel olmus gercekden, gerek Renkler , gerek Design olarak , gerekde görüntü olarak bir bütün olmus , cok begendim ,
Bu arada Sel abim tekrar aramiza hosgeldin , girisiniz harikaa olmus gercekden , ikinizden emegine saglik , böyle güzel ikili calismlarin devamini bekleriz haberiniz olsun
SEL dönüsün muhtesem oldu seni tekrardan burada görmek beni cok mutlu etti
ruyamnur ve sen birlesince bir bütün oluyorsunuz ikinizede sevgiler saygilar ikinizden bir parca anca bukadar guzel olabilirdi ikinizde benim icin kendini kanitlamis yegane essiz insanlarsiniz her konuda 5
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
ilk önce sel kardesim hg temaya gelince mükemmel bir çalışma 10 numaralık zarif alımlı bir o kadarda kullanışlı yıldız sönük kaldı bunların yanında yorumsuz harikasınız emeginize saglık allah gönlünüze göre versin paylasan yüreginiz dert görmesin benim bunca zamandır gördügüm en güsel çalısmalardan biri iyiye iyi saolasınız