Giriş yapmadınız.

eflatun61

Orta Düzey

• "eflatun61" bir erkek
  • Konuyu başlatan "eflatun61"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 12.07.2010, 23:50

html kodu ekleyerek radyo girişini sesli nasıl yapabilirim [edit]

arkadaşlar radyomun şablonuna html kodu ekleyerek radyo girişini sesli yapmak istiyorum, ancak ne böyle bir ses dosyası bulabildim, nede bulsamda şablon içinde nereye ekleyecegimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, tşkler.
KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM , DİZİMDEKİ YARAYI EN BÜYÜK ACI SANSAYDIM ((( EFLATUN )))

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "beratcan" (20.07.2010, 00:55)

Ipek1988

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 13.07.2010, 00:39

arkadaşlar radyomun şablonuna html kodu ekleyerek radyo girişini sesli yapmak istiyorum, ancak ne böyle bir ses dosyası bulabildim, nede bulsamda şablon içinde nereye ekleyecegimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, tşkler.

bu konula ilgisi ne??
Lütfen konulari bozmayalim, senden haric yapilan bu anlatimlardan verilen cevaplardan baskalarida faydalanmak isteyecek!

eflatun61

Orta Düzey

• "eflatun61" bir erkek
  • Konuyu başlatan "eflatun61"

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 13.07.2010, 02:55

zaten bu konuda baştan sona ben yazdım,masumdan yardım alıyom, ben soruyom, oda sagolsun yardım ediyo,kısacası ona yazdım.
KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM , DİZİMDEKİ YARAYI EN BÜYÜK ACI SANSAYDIM ((( EFLATUN )))

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 17.07.2010, 15:56

bu konula ilgisi ne??
Lütfen konulari bozmayalim, senden haric yapilan bu anlatimlardan verilen cevaplardan baskalarida faydalanmak isteyecek!

Eflatun konuyu bastan sen yazmamissin konu masum masum tarafindan acilmis, Ipek arkadasimizin konuyu bozmayalim dedigi baslik ile alakali olamyan konuyu buraya tasimaman.

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 20.07.2010, 00:27

konu index ile alakali oldugu icin buraya aldim,
eflatun asagidaki linke bi goz atin, belki suslemeler bolumunde istediginiz gibi bir dosya eklenmistir,
yoksada eminim bu konuda yardim edebilecek birileri yazacaktir..

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…ard&boardID=133
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

6

Tuesday, 20.07.2010, 20:16

Eflatun61 arkadaşım.sitende çalmasını istediin mp3 ü veya cıngılı bir mp3 uplod sitesine yüklüyorsun direkt linkini alıp alttaki nokta nokta olan yere yapiştiriyorsun.Sonrada site şablonundak, <body> </body> tagları arasında her hangi bir yere yapiştiriyorsun.Kolay gelsin...

<embed src = "music.mid" autostart = true hidden = true>
<noembed>
<bgsound src ="........">
</noembed>

7

Wednesday, 21.07.2010, 09:06

Eflatun61 arkadaşım.sitende çalmasını istediin mp3 ü veya cıngılı bir mp3 uplod sitesine yüklüyorsun direkt linkini alıp alttaki nokta nokta olan yere yapiştiriyorsun.Sonrada site şablonundak, <body> </body> tagları arasında her hangi bir yere yapiştiriyorsun.Kolay gelsin...

<embed src = "music.mid" autostart = true hidden = true>
<noembed>
<bgsound src ="........">
</noembed>

Mustafa Abim Yardımcı Olmus Bir Denede Ben Verem

<EMBED
src=http://file1.npage.de/002249/86/musik/goenluenue__bu__radyoya__kaptiracaksin.mp3 hidden=true type=video/quicktime loop="infinite" autostart="true">