Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ayyyy vallaha yazacaktım dedimki dur bakim ne yazacak Bilek
erkeklerin meşhurdur iki ters bir yüzü
bazende derlerki yok öle değildibir tes iki yüzdü
Kolay gelsin ne olcak peki sabunlukmu yoksa
ya bisey sorucam sen bu resmi arabada giderken mi cekindin
Sahibine sormam lazımda kim bir bilsem
Ama benim böyle bir resmim var ve doğru o arabada oğlumu askere geçirirken çaktırmadan ağlarken kızım çekmiş
Yoksa biliyormuydun
yok nerden bileyim
yarın izmir de nem %100 olucakmış, denize gitmek lazım
Önümüzdeki haftada sıcaklık 40 dereceyi bulacakmış,Allah depremden korusun diyorum
Hiç hoşuma gitmiyor bu anormal sıcaklıklar
ay
herkeze tske derim cok guzel bir konu ac miism her kez yorum yabis cok şaşir dim herkeze canim arkadaşlara tsk ederim
evde yalniz kalmakkk allah derimmm )) kafa dinlerimm yemek derdi yok pc paylasacak kimse yok ama bi sure sonra ozlerim ben evdekileri
ÖYLE OLUR YORUM İÇİN TSK EDERİM EFSA
yanlizlik benden korksun....
Evde Yalnız Kalmak Paha Biçilemez Bi Huzur
ew ve yanlızlık huzur
)
Gece korkarım..tüm ışıklar yanık da olsa zor uyurum...o yüzden pek yalnız kalmam...
offf cok korkarim
dun akşam cocuklar balkonun kapısını açık bırakmış
bıçak elimde oda oda gezdüm
(
ödüm korkar
DDD
Kesinlikle haklısın, evde yalnız kalmak bir yandan kafa dinlemek, özgürce oyun oynamak ve rahatlamak için harika bir fırsat. Özellikle bilgisayar başında kimseyle paylaşmak zorunda kalmamak büyük bir lüks. Ama dediğin gibi, bir süre sonra evdekileri özlemek de kaçınılmaz.