You are not logged in.

• "Masum Masum" is female
  • "Masum Masum" started this thread

Date of registration: May 17th 2010

• Send private message

1

Friday, July 2nd 2010, 7:35pm

Photoshop'da Resme Gokkusagi Efekti (kolay)

Yapim (Masum)
Görüntü: Flash
Büyüklük: 2,29 MB
Süre: 02.33 dakika

1-Begendiginiz bir resmi secin ve yeni bos bir layer acin.
2-Sol menude bulunan Gradiant Tool aracini secip ustteki meniden gokkusagi icin sectigimiz renk akimini acin.
3-Istediginiz sekilde boyama yapin ve sag menude layers'lerin uzerindeki blending secenekleri ile boyadiginiz renk akimini resimde uygun bicime getirin.
4-Istege gore Opacity degerinide dusurebilirsiniz.
5-Istediginiz herhangi bir sekli cizin ve klavyenide CTRL + ALT tuslarina ayni anda basarak cizmis oldugunuz seklin layerindeki kucuk icona tiklayin, boylelikle seklimiz secili hale gelmis olur.
6-Simdi secim alani duruyorken cizdigimiz seklin gozunu kapatin ve gokkusagi layerine tiklayin, klavyenizde DELETE tusuna basarak secimli bolgeyi silin.

Sonuc

2

Friday, July 2nd 2010, 7:59pm

tek kelimeyle mükemmelsin canım arkadasım^^ emeğine paylaşan o güzel yüreğine sağlık eminimki bi çok arkadasında çok işine yarayacak(bende dahil:D) teşekkürler;)

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

3

Friday, July 2nd 2010, 8:12pm

Yararlı paylaşımlara teşekkürler Masum,ellerine sağlık :thumbup:
Ben bir gün açacağım photo shopu anlatılanlara baka baka :( gene birşey yapmayacağım ;) Beklesin herkes yapmayacağım işte admini bekliyorum :) imzasını eklerse yaparım ^^

BORAN55

Professional

• "BORAN55" is male

Date of registration: Dec 1st 2007

• Send private message

4

Friday, July 2nd 2010, 8:39pm

Emeklerine saglik masum cok güzel , egitici bir video olmus. tskler ettim...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" is female

Date of registration: Jan 6th 2007

• Send private message

5

Sunday, January 8th 2012, 6:17pm

Cok güzel hazirlamissin Masum, tek bir layer ile nasil efektler verilir bir resme anlatmissin. Cok egitici bir video olmus, emegine saglik.

6

Saturday, January 14th 2012, 12:29am

Ben bosuna Pirim Hocam Demiyorum sana Masumum Harika ve çok kolaymıs da ama bilmeyince enzor geliyor sey geliyor insana
Allah senden binkere razı olsun Pirim NE DESEM AZ GELIYOR GÖZÜME
Peygamber efendimiz bile ne demiş BANA BIR HARF ÖGRETENIN ÖMÜR BOYU Kölesi OLURUM Demiş
işte bende böyle duygular içersindeyim S.Modum Masumum SEN HEP WAROL ALLAH UZUN ÖMÜR SONSUZ MUTLULUK VERSIN SANA HAYATIN BOYUNCA CANIMBENIM...

• "Masum Masum" is female

Date of registration: Jan 31st 2008

• Send private message

7

Saturday, January 14th 2012, 8:48am

Türkleydi, estagfurullah katkim bulunduysa ne mutlu bana, dualariniz yeter Allah razi olsun.
tesekkur ederim ilginizden dolayi arkadaslar.

Teo

Intermediate

• "Teo" is male

Date of registration: Oct 26th 2011

• Send private message

8

Saturday, January 14th 2012, 10:18am

Bi Katkıda Ben Rica Etsem :)) Fotodaki O Erkegi Cıkarıp Beni Shop lar mısın Yingem :D