Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

KARDELEN_NL

Profesyonel

• "KARDELEN_NL" bir kadın
  • Konuyu başlatan "KARDELEN_NL"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 18.06.2010, 04:16

Flatcast fcp tema ~~*~~OLMAZ*~*OLSUN~~*~~

IYI YAYINLARDA KULLANIN

KARDELEN_NL belirtilen dosyaları ekledi:

2

Friday, 18.06.2010, 07:49

emeğinize sağlık

3

Friday, 18.06.2010, 08:00

Emegınıze yuregınıze saglık, cok guzel gorunuyor

KARDELEN_NL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 18.06.2010, 11:16

:D :D :D :D :D :D :D tsk...

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 18.06.2010, 11:32

Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama pek beğenilmemiş hoş hiçbir öneride yok ama puan dörde bile ulaşmamış hayret :huh: Benim puanım tam arkadaşım çünkü kusur bulamadım,kullanım olarakta güzel,emekte var, tercih edileceğide görüşündeyim.Üstelikte pohotoshopa yeni geçmiş bir olarak gayette başarılısın,sizlerin hazır objelerden yararlanıp kullanmanızda gayet normal ;) Bu nedenlede puanımı düşürmedim,tebrikler arkadaşım :thumbup:
Not;Misafir alanındaki dantel gibi örtüye bittim :rolleyes: Modelini isterim,zigon sehpasına öreyim ;)

KARDELEN_NL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 18.06.2010, 11:44

Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama pek beğenilmemiş hoş hiçbir öneride yok ama puan dörde bile ulaşmamış hayret :huh: Benim puanım tam arkadaşım çünkü kusur bulamadım,kullanım olarakta güzel,emekte var, tercih edileceğide görüşündeyim.Üstelikte pohotoshopa yeni geçmiş bir olarak gayette başarılısın,tebrikler arkadaşım :thumbup:

tsk ederim gonul abla.....sebebi belli...birileri baharin gelmesine sevinmemis buda bu temada acikca goruluyor ki.....ama kizdiramadilar sadece guluyorum..... :D :D :D :D :D :D :D :D bu da sanirim en guzel cevap....ne demisler gun ola harman ola...shopa geceli evet yeni oldu ...ve bu bana daha cok hirs yapti..>>tum oy kullanan arkadaslarima binlerce tskler iyiki varsiniz sizleri seviyorum.... :thumbsup:

KARDELEN_NL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 18.06.2010, 11:50

Gönül "abla" istedigin ornek olsun sen yorulma bi tane de senin zigon sehpan icin de orerim ellime mi yapiscak sankim iki ters bir duz hahahahahahah

• Özel mesaj gönder

8

Friday, 18.06.2010, 11:53

EVETTT İŞTE BUUU :thumbsup: BİZ O EVRELERİ GEÇTİK ZATEN ;) BAHAR GELDİ UYANIN MİLLET HATTA YAZ VE BİZ BİR AİLEYİZ DİKKAT DERİM BEN SADECE :D
Not;Valla varya o objeyi orda görünce dedimki kadın heryerde kadın işte :thumbup: Gerçekten çokta hoşuma gitti 8)

9

Friday, 18.06.2010, 11:58

voooooooovvvv adasımmmmm süper olmus..emeğine yüreğine sağlık:))misafir alanındaki dantelin modelini isterim ama:D

10

Friday, 18.06.2010, 12:01

:D vallamı unutma bunu isterim ama heeee:D bi ters bi düz basınada iki atıcan hahaaaaaaa:D

KARDELEN_NL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 18.06.2010, 12:04

bazenn nesee bazenn kaderrr hayat bole gecip giderrr lay lay layyyy lommmmm :D tsk lerrr adasimm sanada orerimm siparisleri aliyorum varmi baska isteyen hahahahah

12

Friday, 18.06.2010, 12:11

ellerine saglik güzel olmus kardesim

((yesil-cimen))

Profesyonel

• "((yesil-cimen))" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Friday, 18.06.2010, 13:05

eline saglik kardelen bacim güzel bir tema olmus tebrik ederimm.. :thumbup:

14

Friday, 18.06.2010, 13:14

Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama pek beğenilmemiş hoş hiçbir öneride yok ama puan dörde bile ulaşmamış hayret Benim puanım tam arkadaşım çünkü kusur bulamadım,kullanım olarakta güzel,emekte var, tercih edileceğide görüşündeyim.Üstelikte pohotoshopa yeni geçmiş bir olarak gayette başarılısın,sizlerin hazır objelerden yararlanıp kullanmanızda gayet normal Bu nedenlede puanımı düşürmedim,tebrikler arkadaşım
Not;Misafir alanındaki dantel gibi örtüye bittim Modelini isterim,zigon sehpasına öreyim

yukarda beyan eden gonul anneye harifyen katiliyorum kardelen aneyyy:):))::);0,bu arada ceyizmi yapiliyor kime nerde ne zaman enisde hani:):):))::)
eline emegine saglik aney harika olmus,bide benim ceyize el atsan diyorum :D :D

15

Friday, 18.06.2010, 14:14

ENİSTEMİ:D hahaaaaaaaaaaa rüyamm alemsin ALLAH da seni güldürsün emi:D yolda yolda yakında bizi izlemeye devam dermişim:Dadasım bu kizin çeyizi yokmus..rüyamm dert etme sen bi bas göz olda toplasır yaparız senin çeyizide:D

• "öcüğün_böcüğü" bir kadın

• Özel mesaj gönder

16

Friday, 18.06.2010, 14:57

Elinize sağlık paunım 4 oldu..

KARDELEN_NL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

17

Friday, 18.06.2010, 15:59

ekintoprak tsk ederim.
((yesil-cimen)) tsk ederim bacim..[/b][b]**RUYAMNUR** tsk ederim sevimli fistik :D :D benim ceyizim senin olsun....ben daha cok beklerim eniste gelene kadar. :D :D bir alemsin sekerkiz candy*-*ASİKARDELEN*-* bak adasim ne der yoldaymis agirabi yavas gelir... hahahhahahahha öcüğün_böcüğü tsk ederim arkadasim begendiginize sevindim.

ADIGE

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

18

Friday, 18.06.2010, 16:38

ablammmmmmmmm harikasinnnn ellerin dert görmesin emegine yüregine saglik paylasim icin tskler;)

19

Friday, 18.06.2010, 18:06

Gercekden cok güzel olmus ablaa , cok yol kaydetmissin abla aynen bu azimle devam bu güzel paylasim icin cok tskkürler.... *****

narslan

Stajyer

• "narslan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

20

Friday, 18.06.2010, 18:20

Ellerinize sağlık.Şaheser bir tema dah imal etmişssiniz.