[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Valla diğer temana yetişememiştim yoruma o aralar rahatsızdım ama şimdi söyleyeyim o teman arada vermiş olsan tema yapmayı bilen birine yakışmamıştı,acemi işiydi Ama bu güzel olmuş Küçük bir öneri alt çizgi butonu çok kullanılmıyor radyolarda bence onun yerine kayıt butonu ekle özellikle bayan dj lerde bence gerekli bir buton Ellerine sağlık,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle....
gönül abla,kayit zaten chat log sayesinde otomatik yapildigi icin,kayit butonuna gerek duymamistim,ama önerini dikkate alicam
yorumun icin tskrlr,seninde yüregine saglik
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
Haklısında Berduş bizleri biliyorsun bir yanlışta panik atak oluyoruz o anda el ayak birbirine giriyor şahsen ben nerden ne yapacağımı kesinlikle o anda hatırlayamıyorum bile Kayıt butonu hemen tık kaydet oda çok gerekli değil ama alt çizgidense bence onu ekle derim tabiki sadece öneri
Hımmm
Diğer Temana Nazaran Bunada Baya Bi Aşama War Gayet Hoş Olmuş Tebrikler
Yazı Forntun Harici Gerisi Çok Hoşuma Gitti Tebrikler ( Bak Eleştirecek Bi Yer Buldum )
Paylaşan Yüreğin Dert Görmesin Arkadaşım Tebrikler Vede Teşekkürler
Neyse Beklersen Eğer Bu Gece Bi Tane Temada Ben Ekleyemde Bütün Hıncını Al