Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 11.06.2010, 08:12

Dünyanın en güzel kadını...‏

Eski Roma'nın ünlü generallerinden birinin eşi dünya güzeli bir kadınmış.
Kültürü, neşesi, ev sahibeliği üslubuyla benzeri güç bulunur bir "şahane kadın" Boşanacakları haberi çıkmış, bütün Roma bu haberle çalkalanıyor.
Yakın arkadaşları bir cesaret konuyu açmışlar:
- Eşin Roma'nın en güzel, en beğenilen, gıpta edilen kadını, diye başlamışlar; lafı birbirinin ağzından alarak dakikalarca övdükten sonra, sözü şu suale getirmişler.
Nasıl olur da ondan ayrılmayı düşünebilirsin?
General bacağını uzatarak:
- Çizmemi beğendiniz mi önce onu söyleyin bana, demiş.
- Çok güzel!
- Tay derisinden yapılmıştır.
Sicilya'nın en marifetli çizmecisi tarafından, kendi eliyle, benim için yapılmıştır.
Bir benzerini bütün Roma'da bulamazsınız.
- Belli, demiş arkadaşları.
Benzersiz derken de haklısın.
Ama bunun, bizim sualimizle ne alakası var?
Arkadaşlarının merakını iki kelimeyle gidermiş general:
- Ayağımı sıkıyor.

2

Friday, 11.06.2010, 08:16

EMEGINE SAGLIK COK GÜZELL

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 12.06.2010, 14:23

:D Ayyy çok güzelmiş devamınıda ben yazayım dur 8o Çizmede içinden demişkiii; "Ay bende bayılıyordum sanki seni sarmaya,bakma sustuğuma,para saydın aldında,leş gibi bir ayaksın sonunda,sıkıyorumki habire derdim bir an evele çıkarsanda bende mis gibi yeni bir ayağa gitsem sarılsam kurtulsam sonunda :D Ay ne güzel cevap uydurdummm :thumbsup: :D :thumbsup:ellerine sağlık valla çok güldümmmm :D

((yesil-cimen))

Profesyonel

• "((yesil-cimen))" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 16.06.2010, 12:29

demekki güzellik yeterli deyillmis ömür boyu gecine bilmek icin ..tesekkürler güzel paylasimdi...

DJ*LAZ*GÜLÜ

Profesyonel

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 16.06.2010, 13:35

evet cok güzel paylasimdii emeginize saglik.