Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, 9.06.2010, 22:14

FLATCAST fcp tema ( ONSUZ.OLAMIYORUM-BY RUYAMNUR )

IYI GUNLERDE KULLANMA DILEKLERIMLE
**RUYAMNUR** belirtilen dosyaları ekledi:

Bu mesaj 4 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (30.12.2012, 20:49)

VeR@

Profesyonel

• "VeR@" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 9.06.2010, 22:18

oyy oyy canısı yine nakış gibi işlemişsin temaları biçki dikiş kursunamı gidiyon yoksa gızz :kkahkaha: el emegi göz nuru olmuş canm her zamanki gibi muhteşem özellikle siyah beyaza ve yeşile bayıldım emeklerine gözüne mousene saglık canısı muckk :kkiss:

usta_37

Jüri

• "usta_37" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 9.06.2010, 22:19

RUYANUR
emegine saglık,cok ugraştıgın belli,cok güzeller,paylaşım için tşkler..

4

Wednesday, 9.06.2010, 22:21

of of of rüyammmm..sahaneler hepside canim emeğine yüreğina sağlık ..ince ince işlemişşsin yine tebrikler:)

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 9.06.2010, 22:22

Kızımmm bu ne aneyyyy 8o sen kalpten götürcen beni süperrr hele siyah beyaza bittimmm :rolleyes: SÜPERSİNNNN :thumbup: ELLERİNE SAĞLIK EMEĞİNE PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE :love:

KARDELEN_NL

Profesyonel

• "KARDELEN_NL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 9.06.2010, 22:23

veyyyyyy super benim favori aslanli kiz :))))) hepside guzel birbirinden emegine saglik ablam :thumbsup: terziliki bitirmis stilistlikde en yukari cikmis masallah :)))))))))

7

Wednesday, 9.06.2010, 22:28

cok thanksler canim dostlarim guzel ve onur veren yorumlariniz icin :kkiss: :kkiss:
minik kusumm,usta abisi,asicigim,gonul annecigim ve kardelen annecigim yorum yazan elleriniz dert gormesin cok tskelr hepinize

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 9.06.2010, 22:29

daha önce bu tür resimlerden olusan temalara "resimler cok acik" diye yorum yazip puan kiran o degerli arkadaslar nerde acaba
neyse..
emeginize saglik,resimlere sansür gerekli,"malum buraya her yastan insan giriyo" denilmisti bi tema da
paylasim icin tskrlr

9

Wednesday, 9.06.2010, 22:30

daha önce bu tür resimlerden olusan temalara "resimler cok acik" diye yorum yazip puan kiran o degerli arkadaslar nerde acaba
neyse..
emeginize saglik,resimlere sansür gerekli,"malum buraya her yastan insan giriyo" denilmisti bi tema da
paylasim icin tskrlr

TARTISMAYA GEREK YOK,BAKAN GOZ GUZELSE GUZELDIR,GUZEL YORUM ICIN TSKELR BERDUSH:):):):)):):
AYRICA DUSUK PUAN VERIPDE TENEZZUL ETIGIN ICIN COK MERCILER,DEGER VERILDIGIMI YINE ANLADIM SAYENIZDE BERDUSH BEY. IYI GUNLERDE KULLANMA DILEKLERIMLE:)):)

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 9.06.2010, 22:32

evet tartismaya gerek yok,bende herkes gibi icimden geceni yazdim :)
düsük puan verip vermedigimi kimse bilemez,belki de 5 vermisimdir
ama ben hicbir temayi kullanmiyorum :)

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 9.06.2010, 22:39

neyse..
paylasim icin tskrlr

Daha önce açık resim kullanan arkadaşlarda evet azcuk açık demiştim ama onlar tek temalardı...Burda tema serisi var...Masumuda,açığıda,normalide.Görmek isteyen istediğini görür.Ben sadece sanatı gördüm,çünkü sanat varsa açıklık bile göze hoş gelir ;) Nasıl bakarsan öyle görürsün bende emeği gördüm :thumbup: Tekrar ellerine sağlık Rüyam harikasın :love:

((yesil-cimen))

Profesyonel

• "((yesil-cimen))" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Wednesday, 9.06.2010, 22:40

tebrik ederim bacim tek kelimeyle süper eline saglik tesekkürler güzel paylasimlar icin.... :thumbup:

14

Wednesday, 9.06.2010, 22:41

Oyyyy oyyyyyyyyy canmmm yaaaaaaaaaaaa , harıkalar yaratmıs gene :) emegıne yuregıne saglık ruyammmmmmm tek kelıme ıle muhtesemmmm :love: :thumbsup:

15

Wednesday, 9.06.2010, 22:42

Emegine saglik gicik cok hos bir calisma olmus rengarenk her zevke hitab eden calismalar. degerlendirmeye gelince resimleri degerlendirmeycem paylasim icin cok tskkürlerr emegine yüregine saglik...

16

Wednesday, 9.06.2010, 22:45

emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Bazı temalardaki resimler sohbet edenlerin konsantrasyonunu bozabilir :)

17

Wednesday, 9.06.2010, 22:46

neyse..
paylasim icin tskrlr

Daha önce açık resim kullanan arkadaşlarda evet azcuk açık demiştim ama onlar tek temalardı...Burda tema serisi var...Masumuda,açığıda,normalide.Görmek isteyen istediğini görür.Ben sadece sanatı gördüm,çünkü sanat varsa açıklık bile göze hoş gelir ;) Nasıl bakarsan öyle görürsün bende emeği gördüm :thumbup: Tekrar ellerine sağlık Rüyam harikasın :love:

kesinlikle katılıyorum abla bak sana stres yasak biliyosun unutma:( temada ilk baktığımda işçilik gözüme çarptı rüyamm çok emek vermissin canım siyah olana bayıldım özelliklede su anda radyomda açık;) keske 5 yıldızım daha olsada onuda versem :kkiss: :kkiss:

onurcan1

Stajyer

• Özel mesaj gönder

18

Wednesday, 9.06.2010, 22:50

Rüya çok güzel temalar yapmişsin eline gözlerine sağlık..

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Wednesday, 9.06.2010, 22:51

harika olmuş emegine şağlık cnm

20

Wednesday, 9.06.2010, 22:53

Cix Heç Olmamış Bi Kere :P
Ayıp Ayıp İnsan Başlığa Bi +18 Yazmazmı :D :D :D
Fazlasıyla sexapalite Frapan Bir Tema Olmuş Ben Beğenmedim (Yalandan Ölen Kim :) ) Amma Erkeklerin Ağzının Suyu Akar Kesin :D :D :D

Siyah Olana Bayıldım Emeğine Yüreğine Sağlık Rüyamnur Tebrikler Vede Teşekkürler
Yüreğin Dert Görmesin ;)