Ellerine sağlık Ekin şimdi senden bana bu temayı yaparken ne düşündüğünü bir anlatmanı istiyorum ablam duvar anladım gayette güzel olmuş ama sen bu duvarda yağlıboya calışmasımı yaptın Emeğine paylasan yureğine teşekkürlerimle
Temada ilk göze çarpan renk uyumu sorunu oldu bende.ve tema göz yoruyor bence.Gelecek çalışmalarında başarılar toprak kardeşim.bu hiphop tarzı müziğe benziyor,bence slow müzik tarzına geçiş yapmalısınız.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
SLM ARKADASLAR YORUMLARİNİZA TSKLER ; GÖNÜL ABLA BU TEMAYİ YAPARKEN BİRİNE COK KİZGİNDİM ONUN DÜŞÜNCESİ BU TEMADAKİ KARİSİK RENKLERİ ORTAYA CİKARDİ ,SLOV SEVERİM EN KİSA SÜREDE SLOVA GECİS YAPACAM HATTTA SİMDİİ GECEYİM TEMA EKLELEYİM ONDAKİ YORUMLARİNİZİ ALAYİM COK TSK EDERİM HEPİNİZİN EMEĞİNE SAGLİK VAROLUN HEPİNİZDE, KELEBEK ABA BENDE HATİRLADİM SENİN DE HATİRLADİĞİN SEYİİ )))
ohumm ohummm temayi fare yemis): saka saka ama seni tbrker ediyorum bir insan bu kadarmi uyumlu olur harikasin bu yonden
temaya gelince kizmak ii gelmemis sana slowami gecen popami bilemem ama son calismalrin gbi calismalrini bekliyorum puanim istemiyerekden 2 oluyor
paylasim icin tskelr ve basarilar dilerim (imza buyuk): )
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]