Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Surmeli"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 18.05.2010, 19:14

~~~UTANIRIM RABBIM~~~
Utanırım ya RAHMAN eshabı güzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr (radıyallahu anh)olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer (radıyallahu anhuma)gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs (radıyallahu anhuma) olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN ÜSTÜNDÜR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail aleyhisselam geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşAllah(celle.celaluhu.)...

Amin amin amin....
selam ve dua ile...

YARABBI son nefesime kadar son nefesim dahil,

Imanda vede hidayette ve islama, hizmet.

Gayretinden ayirma YARABBI

AMIN AMIN AMIN
Güzel konusmanin sirri lüzumsuz sözleri terk etmektir. (Hz. Ebubekir)

Özü dogru olanin sözü de dogru olur. (Hz. Ali (r.a))

Uyan ey gözlerim gafletten uyan

Uyan uykusu çok gözlerim uyan

Azrailin kasti canadir inan

Uyan ey gözlerim gafletten uyan

Uyan uykusu çok gözlerim uyan

Ve Sen Yine Denendiginde..
Ve Kalbin Daraldiginda..
Ve Yine Bütün Kapilar Kapandiginda..
Ve Yine Ne Yapman Gerektigini Bilmediginde..

Uzun Uzun Düsün Ve Hatirla Yaradanini!

Allah Kullarina Kafi Degil mi?(Zumer S.)

.....LA ILAHE ILLE ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN....

• "by daglar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 3.03.2011, 01:47

paylasim icin tskler elinize saglik