Giriş yapmadınız.

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Surmeli"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 15.05.2010, 03:01

Sürmelim~ Bir Ay Dogar

[flash]http://hostarea.de/out.php/i44490_perde.swf[/flash]]

Surmeli belirtilen dosyaları ekledi:

VeR@

Profesyonel

• "VeR@" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 15.05.2010, 03:15

emeginize saglık sürmeli nacizane fikrimi belirteyim darılmazsanız.. temada çok yoğun bi şekil karmaşası olmuş ve stylerle fazla oynamamışsınız oldugu gibi kalıp gibi kullanmışsınız çoğunu... hoş bi tema olmuş yinede paylaşım için teşkelrr.. :love:

3

Saturday, 15.05.2010, 03:16

selam sürmeli kardesss gercekten harika calisma olsun emegine yüregine saglikkkkk
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....

• 1082674
  • Özel mesaj gönder

4

Saturday, 15.05.2010, 03:20

emeginize saglık sürmeli nacizane fikrimi belirteyim darılmazsanız.. temada çok yoğun bi şekil karmaşası olmuş ve stylerle fazla oynamamışsınız oldugu gibi kalıp gibi kullanmışsınız çoğunu... hoş bi tema olmuş yinede paylaşım için teşkelrr.. :love:

Arkadasima katiliyorum,emegine saglik..
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..

((yesil-cimen))

Profesyonel

• "((yesil-cimen))" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 15.05.2010, 03:23

abla eline saglik cok hos olmuss masallah tebrik ederimm devam bu hizlaa :thumbsup: durmak yok inaniyorum hepimizi gecicenn.
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

6

EMEĞİNE SAĞLIK ABLAMMM ELELRİN DERT GÖRMESİN

DJ*LAZ*GÜLÜ

Profesyonel

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

EMEGINE SAGLIK ABLAM GÜZEL PAYLASIMDAN DOLAYI TSK EDERIZZ HOS BIR CALISMA OLMUS :thumbup: :love:

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Saturday, 15.05.2010, 03:39

cok teskkür ler güzel yorumlariniz icin uyarilarinizi dikkate alirim INSALLAH evet bacilarim sizden böyle yorumlar geldikce kendime güvenim artiyor
INSALLAH daha iyi seyler gelicek böyle demeniz bile bana yardimci oluyor RABBIM razi olsun cümlenizden.
selam ve dua ile.

• Özel mesaj gönder

9

Saturday, 15.05.2010, 10:09

Ellerinize sağlık hepsi güzel olmuş nacizane önerim chat alanında fazla süsleme yapılmaması çünkü yazılanları zaten kaçırıyorum :) bide süs,parlaklı oldumu tamam ben okuyana kadar arkadaşlar çıkıp radyodan gidiyor ;) Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

melye

Moderatör

• "melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

10

Saturday, 15.05.2010, 10:30

bende vera ya katılıyorum ama onun harici birşey söylemek istiyorum...
dj ismini tam misafirlerin ortasına yerleştirmişsiniz ya hani dahada aşağıda olsaydı çünküm kalabalık misafirlerde uzun tutamazsınız orayı malum dj ismini kapatır bu sefer...
genel olarak hoş bir tema olmuş ama...emeklerinize sağlık...dahada güselleri gelecektir inşallah...
başarılarınızın devamını dilerim...

11

Saturday, 15.05.2010, 11:14

paylasimin icin tskerl ablasi fakat bende bi kac elestiri edicem kabul edersen eger :whistling:
farkli bi calisma olmus ama benim ilk dikkatimi ceken yer misafirl alani asiri kucuk olmus :(
zannedersem boran arkadasimisin styleri?
ve sunu fark ettim sanirim shopu kullanmakdanmi korkuyon :whistling: yanlisda ifade etmis olabilirim yanlis anlama ama ordaki styleri boran ve yagmur arkadasimizin calismalrindaki styler:whistling:
bence cekinmeden shopla oyuncak gbi oyna styli istegine gore degistire bilirsin ay bozulcak diyede dusunme egerki korkmadan shopla oynarsan guzel calsimalrin daha bi guzel olcakdir.bos ver shop senden korksun :D :D :D
wallahi eline aldinmi mause shop korksun :gelgel: :gelgel: :gelgel: sen degil canim ablam :D :D
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

12

Saturday, 15.05.2010, 11:42

paylasimin icin tskerl ablasi fakat bende bi kac elestiri edicem kabul edersen eger :whistling:
farkli bi calisma olmus ama benim ilk dikkatimi ceken yer misafirl alani asiri kucuk olmus :(
zannedersem boran arkadasimisin styleri?
ve sunu fark ettim sanirim shopu kullanmakdanmi korkuyon :whistling: yanlisda ifade etmis olabilirim yanlis anlama ama ordaki styleri boran ve yagmur arkadasimizin calismalrindaki styler:whistling:
bence cekinmeden shopla oyuncak gbi oyna styli istegine gore degistire bilirsin ay bozulcak diyede dusunme egerki korkmadan shopla oynarsan guzel calsimalrin daha bi guzel olcakdir.bos ver shop senden korksun :D :D :D
wallahi eline aldinmi mause shop korksun :gelgel: :gelgel: :gelgel: sen degil canim ablam :D :D

günün yorumu bana diyecek hiç bişey kalmadı.heleki shop hakkında çok inatcı ve çok savascıdır.ama her seferinde sürprizlerle doludur. :gelgel: :gelgel: :gelgel: bundanda çok korkar aynı benim gibi:D shopumu çok seviyorum en azından sadık :)biri okusa sevgilimden neyim bahsediyorum sanıcak:D yok valla shopumdan bahsediyorum:D:D:D tesekkürler sürmeli abla paylaşım için:)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

13

Saturday, 15.05.2010, 12:03

Ellerıne Saglık Ablamm Cok Guzel Olmus Paylasım Icın Tesekkurler...

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Saturday, 15.05.2010, 12:05

evet hatalari bir bir siralmisiniz bu uyarilarinizi dikkate alacagim saolun ruyam bacim daha o kadar progrmla oynuyamiyorum sanirim ilerde o da olur daha biraz zaman var bayagii ugrasmam gerek kismetse yapariz INSALLAH. yorumlariniz icin tskkrler.
selam ve dua ile.

KARDELEN_NL

Profesyonel

• "KARDELEN_NL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Saturday, 15.05.2010, 13:48

emeginize saglik valla bence yeni basliyan icin cok cok da iyi :P en azindan benden daha iyisin arkadasim daha da iyi olucaksin eminim tbr ederim.

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın

• Özel mesaj gönder

16

Saturday, 15.05.2010, 15:32

estf kadalen bacim nerde sizden iyim o sizin güzel görüsünüz saolun yorum yapan kardesler bacilar cok tskr.
selam ve dua ile.

S e L

Profesyonel

• "S e L" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Saturday, 15.05.2010, 15:51

sürmeli ablam harika dizayn olmuş, tebrik ederim. emeğine yüreğine sağlık

18

Saturday, 15.05.2010, 17:05

Surmeli ablaa emegine saglik TEmalarini yeniden görmek cok güzel cok klass bir tasarim olmus paylasim dolayi cok tesekkürler flashdaki sarkida cok güzel gercekden :)
WWW.Flatcast-Terapi.com

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Sunday, 16.05.2010, 04:21

Sel ve Kaan kades güzel yorumlariniz icin cok saolun o sizlerin güzel görüsleriniz tskr.
selam ve dua ile,

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Surmeli" (16.05.2010, 04:31)

_*YAGMUR*_

Profesyonel

• "_*YAGMUR*_" bir kadın

• Özel mesaj gönder

20

Sunday, 16.05.2010, 17:19

paylasim icin tskrler surmeli degerli juri arkadaslarim gerekeni yazmislar bende katiliyorum arkadaslara..