emeginize saglık sürmeli nacizane fikrimi belirteyim darılmazsanız.. temada çok yoğun bi şekil karmaşası olmuş ve stylerle fazla oynamamışsınız oldugu gibi kalıp gibi kullanmışsınız çoğunu... hoş bi tema olmuş yinede paylaşım için teşkelrr..![]()
bide süs,parlaklı oldumu tamam ben okuyana kadar arkadaşlar çıkıp radyodan gidiyor
Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
yanlisda ifade etmis olabilirim yanlis anlama ama ordaki styleri boran ve yagmur arkadasimizin calismalrindaki styler
sen degil canim ablam

paylasimin icin tskerl ablasi fakat bende bi kac elestiri edicem kabul edersen eger![]()
farkli bi calisma olmus ama benim ilk dikkatimi ceken yer misafirl alani asiri kucuk olmus![]()
zannedersem boran arkadasimisin styleri?
ve sunu fark ettim sanirim shopu kullanmakdanmi korkuyonyanlisda ifade etmis olabilirim yanlis anlama ama ordaki styleri boran ve yagmur arkadasimizin calismalrindaki styler
bence cekinmeden shopla oyuncak gbi oyna styli istegine gore degistire bilirsin ay bozulcak diyede dusunme egerki korkmadan shopla oynarsan guzel calsimalrin daha bi guzel olcakdir.bos ver shop senden korksun![]()
![]()
![]()
wallahi eline aldinmi mause shop korksun![]()
![]()
sen degil canim ablam
![]()
![]()
bundanda çok korkar aynı benim gibi
shopumu çok seviyorum en azından sadık
biri okusa sevgilimden neyim bahsediyorum sanıcak
yok valla shopumdan bahsediyorum

tesekkürler sürmeli abla paylaşım için