vayyy vayyy giz aney sen neler ediyonda ben sok oluyom buracikda
yuru bakem seni sureyya ayhan bile tutamaz o tutssa bile ben tutaamam
supoer super hatta zuper
Ellerine sağlık arkadaşım,güzel bir çalışma olmuş.Ancak üst buton dj ismi bölümü yine çok geniş tutulunca misafir ve chat alanı daralmış.Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
tsk ederim arkadaslar eksik olmayin )))) gonul abla dj yerini genis yapiyorum bilerek cunki dj adini buyuk kullanmak isteyenlerde var demii misal ben ))))) kocaman yaparim gozlude gorsun gozsuzde gorsun diye dj adini)))))))))) hem yanina isteyen kucuk gif de rahatlikla ekliyebilir........
massimo_federico arkadasim )))) ben 1 inci ayda basladim tema yapmaya ve hemen hemen hepside tutulan temalar oldu kullanici arkadaslarimiz tarafindan ki bunu indirme sayilarida tastik ediyor...ve nedeni siirli olmasi evet bizler her ne kadar neseli gorunsekde melonkolik insanlariz turk milleti olarak ...ben kisisel dusuncemi yada ozelimi tema yaparkene kullanmam bu sizin baana ikinci sorusunuz o zaman da buna yakin cevap vermisdim
merak etmeyin benim moralim gayet iyi sizler kadar... tsk ler... yorum icinde arkadasim
dj lerde azıcık ayaklarını yorgana göre uzatsın kanımca dizayn ve renkler hos ..sarkıda çok güzel bu arada aneeeee bitti ben her sayfada 5 er dakika savsaklandığım için.iyi dinliyodum bitti sansa bak şimdi tesekkürler paylaşım için