Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ilk ben yorum benden olsun... bu güzel paylaşım için tesekkürler***** Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (11.05.2010, 03:10)
Boşa dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz die hehe Emeğine sağlık Kaan .güzel olmuş ama bence çerçeve ile resim renkleri farklı olmuş ilk defa bi temanı beğenmedim nacizane fikrim kusura bakma olarmi![]()
Boşa dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz die hehe

, Alıntı sahibi "sunaz" Emeğine sağlık Kaan .güzel olmuş ama bence çerçeve ile resim renkleri farklı olmuş ilk defa bi temanı beğenmedim nacizane fikrim kusura bakma olarmi Boşa dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz die hehe
Tabiki renkler zevk isidir vede tartisilmaz ama resim cerceve uymamis derken .....
anlayamadim uymadigi neresi Eger görürsen Temadaki gradient akimi mavi ve siyah vede cerceve gree gümüs tonlardan ortadaki resimide bilerek gri tonda tuttumki Fazla mavi olmasin diye,bir bildigim varki bunu bu sekilde yapdim ,
, yani bu bir zevk meselesi dedigin gibi bazilari böyle seviyor bazilarida resmin canli olmasi ben böyle seviyorum
Tekrar teşekkürler ...
gerçi dier temaya taktıydım kafayı sürekli onu kullanıodum ama şimdi bunlar gelince onu biraz rafa atem nasılsa imza aynı kişiye ait

yazdıım kadar az yıldızlarıda verip gidem bari