Giriş yapmadınız.

.:.su-damlasi.:.

Profesyonel

• ".:.su-damlasi.:." bir kadın
  • Konuyu başlatan ".:.su-damlasi.:."

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 28.04.2010, 13:19

bana bir gül versen

.:.su-damlasi.:. belirtilen dosyaları ekledi:

• 1082674
  • Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 28.04.2010, 13:31

Sade,Güzel;kullanisli bir tema,
Emegine saglik..
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..

3

Wednesday, 28.04.2010, 13:34

damlaa canım.gercektende damla damla bir calışma olmus tebrikler...paylaşım için tesekkürler emeğine sağlık***;)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 28.04.2010, 13:46

silafm ,*-*ASİKARDELEN*-* cok tesekkürler güzel yorumlariniza.cok sade oldugunu sanmiyorum.bence gifli görün.:))) asicim hemende görürmüs:))))))))))

5

Wednesday, 28.04.2010, 13:56

uyyyyyyyyy bacım anam yine sırtımı döndüm bir tema :)) bunca tema içinde bir de bana yap :) hadi bakam :)) aaaaaaa daha başlamadınmı eeeee hadiiii söyle siyah kırmızı olsun :)) sen gelincede çay verem sana :))hadi bekliom sabirsizlikla:)))) emeklerine sağlık:)

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 28.04.2010, 13:58

ay_yüzlüm58 ,oyyy cadi bacim bu ne renk, digeride kirmizi begen begen sec:))))))))
cok saol bacim,sen yayin yap,ben tema hehe

7

Wednesday, 28.04.2010, 14:01

CİİXXXXXXXXX BEN BASKA İSTİOMMMM:)) AAAAAAAAAAAA BAŞLAMADINMI KIZZZZZZZZ HADİİİİİİİİİİ AKSAMA ALICAM :))

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 28.04.2010, 14:03

ay_yüzlüm58 ,hehe caduuuuuuu,sabahlari erken kalk yap,hep horkuyon ,sesin taaa bana geliyor:)))))))))

9

Wednesday, 28.04.2010, 14:07

HHEHHEEHEHH ALLAH SEN ÖLMEYSIN :)) EMİ SABAH 10 AYYUZLUM AYAKTA :)):)) BUGUN GELIO TEMA AZ SABIR BEN ACEMİ :)) SEN GİBİ USTA DEEL :)) HE BIDE BEN HORLAMAM :) CADI :))

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 28.04.2010, 14:09

ay_yüzlüm58 ,hade bakem bekliyom,ecemi olan ben,jüri sen pehhhhh:))))))))))

11

Wednesday, 28.04.2010, 14:50

HAHHAHHHAHA :)) PANELE BAK KIZ KAHVEN SOĞUDU :) LAF EBESİ :))

o-z-a-n

Stajyer

• "o-z-a-n" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 28.04.2010, 14:57

tema çok güzel ellerine saglik 8) :thumbup:

BY*ZALIM

Profesyonel

• "BY*ZALIM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Wednesday, 28.04.2010, 15:13

paylasim icin tsk ****

• Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 28.04.2010, 18:11

Ellerinize sağlik arkadaşım beyaz kalpler olmasaymıs daha uyumlu olacakmis gibi ;) Emeğine paylaşan yüreğinize sağlik :) ***
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

15

Wednesday, 28.04.2010, 19:29

yorum yazan herkese cok tesekkürler, gonulcano ben cok yakistirdim onedenlede yaptim,o sizin gikriniz,yinede saol:))elestiriler güzelde birde sizler yapin görelim elestirileri.:)))

KARDELEN_NL

Profesyonel

• "KARDELEN_NL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

16

Wednesday, 28.04.2010, 20:20

emegine saglik guzel bir sayfa olmus herkesin begeni tarzi ayridir bence yakisan giflerle suslemek temayi daha hos oluyor tabiki dusuncelerede saygi gostermek lazim herkes ayni fikirde olucak diye bir kaide yok:)))))))) basarilarinin devamini dilerim.

melye

Moderatör

• "melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

17

Wednesday, 28.04.2010, 20:57

ben artık eleştiri yapmayada çekinir oldum...bu aralar direk tepkili karşılıyor tema yapan bazı arkadaşlarımız...
hepimizin zevki farklıdır tabiki ama jüri olduğumuz için bazı şeyleri söylemek yönlendirmek görevimiz die düşünüyorum...
ben eleştirileyim onur duyarım demekki çok ii noktalara gelmem için arkadaşlarım beni yönlendiriyor derim...
özellikle birde sizler yapın görelim eleştirileri cevabınız hoş gelmedi bana...

umarım başarılarınız daim olur...emeklerinize sağlık....

• Özel mesaj gönder

18

Thursday, 29.04.2010, 00:00

yorum yazan herkese cok tesekkürler, gonulcano ben cok yakistirdim onedenlede yaptim,o sizin gikriniz,yinede saol:))elestiriler güzelde birde sizler yapin görelim elestirileri.:)))

İlk temanızı eklediğiniz günden bu yana sizi hep desteklemişimdir arkadaşım.Canım cicim demeden temalarınızı indirip radyomda bizzat deneyerek giflerle süsleyin demişimdir,buraya gifli diye belirtin demişimdir,gördüğüm kendimce size artı kazandıracak noktaları yazmışımdır.Peki sizce çıkarım ne? Amacım ne olabilir? Ben tema yapmıyorum evet ama nedeninide size açıklayayımda rahat edin çok merak etmişsiniz anladığım...! Tema yapsamda yapmış olsamda buraya eklemeyi düşünmüyorum.Çünkü burdaki arkadaşlarım beni objektif ablaları gibi herhangi bir art niyeti olmadan sırf çok tercih edilsin daha güzeli daha iyisi daha başarılısı olsun diye kullanıcı gözüyle bakıp uyaran biri olarak tanıdılar ve ben böyle kalmayı yeğliyorum.Sizin daha önce yazdığınız yorumlarıda gördüm krımızı güller ve inci temanızda nedense belirli kişilere yanıtlarınız???Bizden sonra daha çok eleştiren,eksiklerinizi yazanlara pekte tepkiniz yok ??? Bende bunu merak ettim.Tema yapıp yapmayacağım konusunda size sormadım arkadaşım ben burda bana verilen görevi yapıyorum sizde temanızı yapın bende kullanıp kullanmamaya yada derecesine karar vereyim.Eleştiri kaldıramıyorsanız veya jürideki bazı arkadaşlara karşı kendinizce bir rahatsızlığınız varsa adminimize yazar bu kişi beni değerlendirmesin dersiniz adminimiz uygun görürse bizde değerlendirmeyiz.Ama tabiki sebebinide açıklamanız şartıyla Çünkü ben sizi tanımıyorum...Biz sizin sadece temalarınızı değerlendirmek,daha çok tercih edilene yönlendirmekle, teknik bilgilerde destek olmakla görevliyiz.Bu nedenlede size sadece temalarınızda başarılar diliyor,sözlerinizide kaale almıyorum...!!!
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

19

Thursday, 29.04.2010, 00:01

oncelikle eline saglik ablasi hos tema olmus tbrkelr.ama sunuda demeden gecemiyecem,madem hepimiz paylasimciyiz elestiriyi ediyort isek elestiriyide kabullenmek gerek iyi veya kotu sekilde,ayrica hic kimsede benim temam kotu diyene nitelendirmezz buda tarz meselesi diye dusnuyorum.ki en onemlisi burdada fikir alisverisi ediyor isek bunu kotu manada degilde iyi amacli olarak dusunelim,herkesin genelde dostlugu burdadir saygi icinde birbirimizi kirmadan kirilmadan....egerki elestiriyi dikkate alip yapilirsa bence 1 adim onde devam edilir ama yok laf veriyim amacli ise sunu demeden gecmeyecegim dikkate alinmayan hic bir sey deve kusunun kafasini kuma soktugu gbi hic bisey gorulmez ayni yerde takilir.bide paylasmis oldugumuz temalara elestiri yada yorum yapiliyor ise hic bir arkadasinda temayi indiriyimda bakiyim diye zorunlugu yokturr cunki on izleme zaten paylasiliyor.ablasi bu yazdigim sadece sana degil genele yazdfigim ve bi kac kisininde bu yaziyi okumasini tavsiye ederimm VAY BE NE YAZDIM AMA:):)):)::)
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

((yesil-cimen))

Profesyonel

• "((yesil-cimen))" bir kadın

• Özel mesaj gönder

20

Thursday, 29.04.2010, 03:48

tesekkürlerr paylasim icin güzel olmuss..
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..