Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
bi ışık var bu kızda diye
su damlası çok hoş muntazam güzel renkler ve oldukcada kullanışlı bir tema olmuş.özenli ve sabırla çalışmaya devam çok iyi gidiyosun canım.dur bi küçücük nazarlık takim ama yoksa nazarım değicek
su dj ismi yazılacak bölümü az daha geniş tutarsan eminim dahada kullanışlı olucak
*** ben dedim amabi ışık var bu kızda diye
su damlası çok hoş muntazam güzel renkler ve oldukcada kullanışlı bir tema olmuş.özenli ve sabırla çalışmaya devam çok iyi gidiyosun canım.dur bi küçücük nazarlık takim ama yoksa nazarım değicek
su dj ismi yazılacak bölümü az daha geniş tutarsan eminim dahada kullanışlı olucak
İndirip tabiki radyomdada kullanacağım
*** Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "gonulcano" (23.04.2010, 15:46)
izin verirsen buton zeminlerinin daha sonradan ekleme oldugu belli olmus dj zemini de ole keske onlari az asagiya almis ve saga cekmis olsaydin butonlari her iki yonden de asil zeminle birlesirdi ve belli olmazdi gibime geliyor.dedigimi nazarlik olmus basarilar dilerim tskler.***