Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
**RUYAMNUR** emegine saglik giciq cok hos bir dizayn etmissin yine cok hos duruyor ve epeya bir emek harcamissin yine bu güzel paylasim dolayi sana tesekkür ederim vede güzel paylasimlarinin devamini diliyorum
kullandığın renk tonu çok güzel insanın ruhunu okşuyor, şu an yayınımda deniyorum, çokta kullanışlı. önceki tasarımlarına göre bu biraz daha klasik tema tasarımları şeklinde olmuş. ama her türlü tasarıma açık olmak belirli bir kalıbta devam etmemekte en güzeli.
yeni çalışmalarında başarılar kolaylıklar diliyorum.
emeğine yüreğine sağlık
harika yorumalriniz icin cok tskelr ay_yuzlum ve sel.ayrica sunuda demeden gecmeyim eski temalrimla kiyaslama yapilirsa zaten hepsi farkli calismalrim ayni cizgide degil cunki degisimi cok sevdigim icinde shopu normalindan fazla kurcalayan birisyim ve shopuda oyuncak gbi oynamayida seviyorum.bu temama gelince digerlerinden evet klasik bi tema vede cokda ugrasmadigim bi tema oldu ama zevkelr farkli tabiki, sade bi temami hayir kesinlikle degil ondanda cok eminim goze hitap eden bi temalrimdan oldugunada cok inaniyorum..degisim insanin bilgisini dahada cogaltir mantigiyla cok varkli paylasimalrim olcaginada eminim.tekrardan ben herkese cok cok cok cok tsker ederim guzel soz ve dilekleriniz icin