dj melek ablaa harikaa bir calisma olmus cok begendim gerek resim yerlestirmesi gerekde renkler cok hos gercekden,Misafir alani biraz dar olmus ama buda nazarlik olsun abla paylasim icin cok tesekkür ederim gelecek calismlardaa basarilarinin devamini dilerim
kaannnn senin bu imza beni bi gün kör etcek ama ne zaman bilmiyorum hayirlisi canım çok seker renkler ama rüyaamında dediği gibi sanki biras chat & misafir alanı küçük olmus paylaşım için tesekkürler eline sağlık
**RUYAMNUR**; VeR@; AlaKaa; *-*ASİKARDELEN*-*;Tşk ederim yorumlarınız için ..... açıklık getireyim evet misafir alanı va chat alanı küçük ,he rikisindede kullandıgım stil daha büyüdügü zaman dagılıyordu mecburen böyle yaptım,umarım anlaşılmıştır neden yaptıgım. ((yesil-cimen));tşk ederim youmun için cnm.
Öncelikle ellerinize ve emeklerinize saglik diyeyim. Gercektende cok net ve hos bir dizayn olmus. tebrikler ederim
müsadenizle bir konuya aciklik getireyim: chat alani ve misafir alani boyutlarinda ki degisimde stilin bozuldugunu ifade etmissiniz.
photoshopda kullanilan stildeki boyut degisimlerini engellemek icin stilinizin icini bosaltmaniz gerekmektedir, bunun icin stilin oldugu layerin üzerine bos bir layer aciniz ve iki layeri strg ve E tus kombinasyonlarini kullanarak birlestiriniz. artik istediginiz gibi ve bozulma olmadan büyütme ve kücültme uygulayabilirsiniz. gelecek ps calismalarinizda basarilar dilerim....saygilarimla...
Ablam Emeğine Sağlık Güzel Çalışma Olmuş Tebrikler
Fakat Ablam Az Biraz Sabır Alelacele Temayı Bitiripte Eklemek Yerine Biraz Daha Sabırla Çalışırsan
Eminimki Süper Tasarımlara İmza Atıcaksın Çalışmalarında Başarılar Dilerim Kardeşin