Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ßerfin, emegine saglik.hos olmus .eklemissin fcp sinide .))).olmus
guzel bi calisma olmus berfin tbr ve basarilar dilerim bu arada imzani kucultursen zarif durcakdir ve bu temada boyut 882 x 672 boyutda kullanmisin.diger calismalarinda 800 x 600 boyutda ayarlamana dikkat et arkadasim, eline saglikk
ßerfin, emeginize saglik gayet basarili bir calisma olmus imzaniz biraz ön plana cikmis bunuda biraz daha ufaltirsaniz dahada kullanisli ve hos olur düsüncesindeyim paylasdim dolayi size cok tesekkür ediyorum ve gelecek calismalrda basarilarinziin devamini diliyorum
Ellerine saglik cok güzel olmus Berfin ama bence imzani biraz daha ufak atsan dahada kullanisli olur.Yanlis anlama lütfen,benim sahsi düsüncem sadece:-)
saygilar .