Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
radyomuz kapalidir yazisi silinmis hali kodlari sayfanin altinda oradan kopyalayinGORMEK ICIN TIKLAYINAlıntı sahibi ""by_geveze""
formumuz şimdilik kapalıdır yazısını nasıl kaldırcam yardım pls
senin icin bu indeksi buyulttum az onceki yere bak buyuklugune siteye koydugun zaman aynen burada gordugun gibi olur blogcu sitesine koyuyorsan sitede bulunan butun kodlari sil hic kod kalmasin buradan aldigin kodlari oldugu gibi koy calisir yapamasan ozelden sifreyi ver blogcu ise ben koyayim indeksi gor nasil duruyorAlıntı sahibi ""by_geveze""
gurbetçi94 forum yazısını kaldırma imkanımız varmı bide siteme koyduğum zaman şeffaf olarak gösteriyor bir türlü düzenlemeyemedim tam istediğim gibi bir index ama saol
blogcuysa siten GORMEK ICIN TIKLAYINAlıntı sahibi ""by_geveze""
gurbetçi94 forum yazısını kaldırma imkanımız varmı bide siteme koyduğum zaman şeffaf olarak gösteriyor bir türlü düzenlemeyemedim tam istediğim gibi bir index ama saol
oncelikle tesekurler mengene34 guzel yorumun icin sizin icin isterseniz bu indeksi yada isterseniz yeni yapmis oldugum dini indeks var ikisinden birisini begenin sizin icin vermis oldugunuz bilgilere gore hazirlarim sadece siz kodlari radyonuza yerlestirirsiniz birde kuracak oldugunuz sitenizin linkini ve varsa dj listenizide ozel mesaj ile gonderirseniz indeksinizi hazirlarimuzun zamandır böyle güzel tema görmemistim ellerine saglık
birde bunu benim yeni kurdugum radyo ya uyarlayabilseniz ne güzel olur ALLAH cc razı olsun hizmetin devam olsun