Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
nceleikle harika bi calisma olmus ama arkadasim uzuldugum tek sey ve bana yine cephe alcaksiniz ama bu temanin sahibi can dostum veraya ait ve zaten 10.02.2010 bu guzel emegi paylasmis
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=32708
oyy arkadaşım duyarlılığın için tşkl ederim sana...
lady_07 bundan sonraki paylaşımlarında sana başarılar dilerim ama burda tek göz yok malüm herkes birbirinin temasını tanıyor ve görülüyor yani bu sebepten dolayı bundan sonra kendi tasarımlarınla paylaşım yapmanı umarım başarılar...
lady_07, her ne olursa olsun hazir bir temayı alıp.imzasını ve içerigini silmek.emege yapılmış bir haksızlıktır.ve buna edit denir.hazır cerceve yapmıs ve bunu tema yapan arkadaslarına sunmus çok degerli arkadaslarım var hazır bir temayı alıp silmek yerine.onların yaptığı sablonlardan faydalanabilirsin.basarılar dilerim arkadasım...