selam ben pc ye yeni format atmisdim herseyi yükledim geri driver leri filan internet explorer 8 i yükledim simdi msn ne girdim de e maillerime tikladimmi acilioyrdu simdi acilmio neden acaba tikliorum hic bi sayfa gelmio bi bilgisi olan varmi?
Afyonlu_Prens,
Sadece ana tarayicin explorer ise o imkanin var, eger baska tarayici kullaniyorsan ve onu ana tarayici yapti isen her seferinde bilgileri soracaktir sana. Birde ilk girdignde kullanici ismi ve sifreyi kayit et' e tiklayacaksin.
Eger e- mail hesabin Live, hotmail yada msn den ise direk o sayfalara yönlendirir. Eger msn adresi olarak baska bir yerin e mail hesabini kayit etti isen outlookexpress in acilmasi lazim. Ayarlarina bi bakmalisin.
ha yok hotmail.de sonu ama iste böyle bir sorun olustu su anda acamiyorum e maili hic biyere yönledirmiyor benii hic bisi acilmiyo tikliom bisi gelmiyo
Afyonlu_Prens,
Sen en iyisi mesengeri silip yeniden yükle , öyle olmamasi lazim. Otomatik acilmasi lazim. Explorer 8 de yapiyormu bu hatayi bilmiyorum oda olabilir tabiiki.
walla bilmiyom artik silip denicem ama i.explorer 8 ve mozilla var su anda ikisindede bisi acilmiyo tikliyom tikliyom gelmiyi bisi bakalim artik silip yükleyince ne olcak.. haber ederim ben size