Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

kaderce

Acemi

• Konuyu başlatan "kaderce"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 23.02.2010, 21:17

Burada gördüğüm bir index i arıyorum

Arkadaşlar kısa bir zaman önce burada bir index görmüş çok beğenmiştim..mesajda yazmıştım mükemmel bir çalışma olduğunu belirttiğim..Tüm index leri taradım bulamıyorum şimdi..(Siyah arkaplan üzerine turuncu papatyalar vardı kare ve dikdörtgen kutucuklar içinde..ortasındada yanlış hatırlamıyorsam bir bayan resmi) lütfen yardımcı olurmusunuz bulmama...Blogcu.com göre hazırlayabilirmi arkadaşımız diye sormuştum mesajımda...Teşekkürler şimdiden..İyi çalışmalar hepinize..Emek verip bizlere bu güzellikleri sunan her bir yüreğe sağlıklar diliyorum...

2

Tuesday, 23.02.2010, 22:37

Bu başlıktaki indexlere teker teker baktın mı?

Bulamadıysan indexi paylaşan arkadaş kaldırmış olabilir.

Zaten birçok index blogcu tarzı sitelerin kullanabilmesi için tasarlanmış. Bazı indexler de Ftp Sunucuları için paylaşılmış ve onlar da belirtilmiş zaten.

Kendi gönderdiğin mesajlara bak ordan bulabilirsin ;) Çok arayacağını zannetmem zaten iki iletin varmış :roll:

Bu defalık ben bulayım sorun değil. İşte önceki iletin http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=251740&highlight=#251740