Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

egelee

Stajyer

• Konuyu başlatan "egelee"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 23.12.2009, 16:28

Allaturka Radyosu GİBİ Radyo Nasıl Yapılır

Ben Buranın Radyosu Gibi Bir radyo yapmak istiyorum nasıl yapabileceğimle ilgili konu başlıgını arattım ama silinmiş galiba bayagıdır giremiyordum bana yardım edebilecek admın arkadaslarım varsa memnun olurum.

AsLi_75

Stajyer

• "AsLi_75" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 23.12.2009, 20:38

armut pis avcuma düs gibi birsey olmus @ egelee,

radyo rulet Allaturkaa sitesinde tek ve bence öylede kalsin!
yanilmiyorsam ruletin icerigini zaten allaturkaa iframe olarak isteyenlere sunuyor, tek sid gönderme imkani yok.

degistir ve zaman durdurma sunuluyor.

egelee

Stajyer

• Konuyu başlatan "egelee"

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 28.12.2009, 16:55

walla mı bak bunu bilmiyordum, Yau sen ne yardımcı bır uyesin arkadasım niye parazit ypıosun anlamıyorum yardım etmek yerine gereksiz fikirlerini ortaya koymanın ne alemi var?? Birşeyler yazayım diye mi yazıyorsun yoksa farklı bir maksatın mı var anlamadım. Gereksiz Cvp Yazmasan İİ edersin Sana Bu Konu altında fikrini soran veya söyle diyen kimse olmadı sanırım;)

4

Monday, 28.12.2009, 23:54

Egelee
Arkadaşım Sitende Radyo Ruleti Kullanmak İstiyosan Eframesini Alıp Sitene Ekleyebilirsin
Ama Yok Ben Allaturkaya Bağımlı Kendim Yapmak İstiyorum Dersen O Biraz Zor İşte
Öncelikle Onu Bir Yazılım Değilde swf Verisi Olarak Düşün Sen Onu :P
Artı Sayki Yazılım O Denli Profesyonelce Bir Yazılımı Senle Burda Kim Paylaşır :D
Daha Onlara Neden Profesyonel Diyelim Yaw :D
Öyle Olsa Herkes Kendine Bir Flatcast Kurmaya Başlar Dimi Ama :D:D:D:D:D

oqus pokus

Moderatör

• "oqus pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 29.12.2009, 03:58

Alıntı sahibi ""egelee""

walla mı bak bunu bilmiyordum, Yau sen ne yardımcı bır uyesin arkadasım niye parazit ypıosun anlamıyorum yardım etmek yerine gereksiz fikirlerini ortaya koymanın ne alemi var?? Birşeyler yazayım diye mi yazıyorsun yoksa farklı bir maksatın mı var anlamadım. Gereksiz Cvp Yazmasan İİ edersin Sana Bu Konu altında fikrini soran veya söyle diyen kimse olmadı sanırım;)

bu nasıl bir cevaptır? başlık açarken şu yanıtlasın, bu yanıtlamasın diye isim belirtmemişiniz. ayrıca cevapların gerekli gereksiz olduğunu neyle tartıyorsunuz bu da ayrı bir merak konusu.

BaBusH zahmet edip sizi bilgilendirmek adına mesajınıza cevap yazmış. Buna teşekkür etmeniz gerekirken söyledikleriniz pek bi garip.

Forum içerisinde lütfen saygı,terbiye sınırlarını zorlamayalım! AGK

AsLi_75

Stajyer

• "AsLi_75" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, 29.12.2009, 11:42

egelee,

niye gereksiz baslik aciyorsun diye ben sana soracagima , sen bana "fikrini soran yok" diyorsun tzz

bak burda ayni soruyu sormussun, gerektigi kadarda cevap almissin.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=190223#190223