Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "ayhancaliskan"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 20.11.2009, 16:49

İşte Size Ücretsiz Asp Portalı Herşey elinizin Altında!!

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Beni belki flatcast-paylasimdan bilenler bilir. o zamanlar sadece html tasarım yapabiliyrdm. Ancak aspye merak saldım ve kendimce bana yetecek kadarını öğrendiğimi düşünüyrm. Şimdilik sadece admin panelinin önizlemesini vericem.

Önizleme İçin Tıklayın

Kullanıcı Adı = admin
Şifre = admin

Neden bitirmeden önizleme veriyosun die soranlar olacaktır. Hemen açıklayayım- Ben sadece admin panelini kodladım bi iki sayfa kaldı onlar da hemencecik bitecek şeyler. Ancak bi türlü tasarım yapmak için ilham gelmedi. Admin paneli iyi güzelde bu bilgileri, tasarımı güzel bi sitede göstermek lazım onun için bana yardımcı olmanızı istiyorm. Beğendiğiniz tasarımların forumdaki linklerini buraya yazarsanız en beğeneline asp uygulayacm.

Gelelim özelliklerine =
-Admin panelinden haber ekleyip silme
-Kendinizden bahsedebileceğiniz hakkımda sayfası
-Kodlarla uğraşmaya gerek kalmadan zahmetsizce Sid no Değişimi
-Ayarlar Sayfasından Site başlığını, Copyright kısmını, Admin kullanıcı Adı ve Şifresini Değişebilme,
-Ziyaretçilerinizin sizinle iletişim kurabilmeleri için iletişim sayfası
-İstek Paneli
-Bakarsınız Ziyaretçi defteri de eklerim :)

Deneme yapabilirsiniz haber ekleyin silin, radyo sid değşten sid nosunu değişin istediğinizi yapın,:) sid değişimi söyle olacak radyo sid değiş sayfasına girip güncelle yazısına tıklayın gelen sayfada Kaynak yazan yeri bulun ve tıklayın sid noyu silip kendi sid nonuzu yazın ve güncelle butonuna tıklayın ...

Bu arada önizleme yapan arkadaşlardan ricam lütfen ayarlar sayfasından admin kullanıcı adı ve şifresini değişmeyin. zaten elinize bişey geçmez veritabanından kontrol benim elimde, değişmeyin ki herkes görebilsin... Hadi bakalım beğendiğiniz tasarımları bekliyorum.... Eda ablam belki güzel bişey tasarlar ;)

Admin şifresi ve kullanıcı adı değişmeyi kaldırdım şimdilik değişen arkadaşlar olduğu için..

Bi de ben bunu beğenmedim falan demeyin, bu tasarım ziyaretçileriniz tarafından görülmez, sadece site yöneticisinin site ile ilgili ayarları yapabileceği bi panel olduğu için tasarımın pek önemi yok, inşallah anlatabilmişimdir..

• Konuyu başlatan "ayhancaliskan"

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 20.11.2009, 17:23

Ali Can, bi yerin mi ağrıyo sıkıntın nedir güzel kardeşim bi demo göstertelim dedik daha ilk dakkada içine ettin. Veritabanı benim elimde diyrm da ikide bir değiştiripde yormayın beni, şu admin şifresini değişmeyin ya.. :aptal:

3

Sunday, 29.11.2009, 19:00

ayhancaliskan, paylasım ıcın tesekkurler.

froo01

Acemi

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 27.02.2010, 22:55

eyw güzel paylasim