Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Masum aşk
By serseri belirtilen dosyaları ekledi:
masum aþk.fcp
(466 Byte - 522 defa indirildi - en son: 30.05.2026, 21:30)
By serseri , emeğine sağlık çok hoş bir çalışma olmuş özellikle üst kısmı çok güzel görünüyor :up:
tebrikler ilk alan ben oldum hoş olmuş emeklerine saglık
By serseri , Emegine saglik paylasim için tskler..
Teşekkürler arkadaşlar güle güle kullanın
By serseri , Emegine saglik gayet hos olmus paylasim icin cok tesekkür ederim arkadasim
By serseri , Güzel tema olmus emegine saglik paylasim için tskler
GUZEL PAYLASIM ELINE SALIK
By serseri , emeklerine sağlık çok güzel bir çalışma.
By serseri , emegine saglik güzel calisma icin tskler
Çok güzel fakat 3-5 eleştri yapayım
yazı stilini daha farklı seçebilirdin ve o resimler bu isime ve temaya gitmemiş gibi sanki
fakat görsel açıdan güzel bir tema. ellerine sağlık.
By serseri , emeğine sağlık çok hoş bir çalışma olmuş özellikle üst kısmı çok güzel görünüyor :up:
By serseri ellerinize emeginize saglik güzel olmus,, paylasım ıcın tesekkurler...
selam ve dua ile.
GUZEL OLMUS ELINE EMEGINE SAGLIK
By serseri , paylasım ıcın tesekkurler abım...
massimo_federico
selamlar guzel olmus paylasim icin teskurler
paylasim icin tskler
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
[b]SeNiN ÇeLMe TaKTıĞıN YeRDeN BaŞLıYoRuM HaYaTa..VaRSıN YaRa iÇiNDe KaLSıN DiZLeRiM,YüReĞiM KaDaR aCıMaZ NaSıLSa[/b]