Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SİZCE BUNLAR NE
aşağıda gördükleriniz sizce ne?
yakından bakın ve ne olduklarını tahmin etmeye çalışın...
İÇİNDE GİZLİ KAMERE OLAN KALEMLER ?
YANLIŞ!
başka tahmini olan?
Tebrikler! Az önce dizüstü bilgisayarların geleceğini görmüş bulunuyorsunuz J
yakında PC'nizi bunlarla değiştireceksiniz
ŞİMDİ BAKIN...
Minik bilgisayarların evriminde , bilimadamları Bluetooth ile bir adım öteye geçtiler
(alıntıdır)
Hmmmm, cok garip simdilik. piyasaya sürüldükten sonra amahersey bir anda normal geliyor bizlere.
Paylasim için tessekkürler inanilmasi zor olan seyler bunlar bi 40 yıl eveli düşününce...
anaaa teknolojiye bakkk :__:
ADAMLAR HERŞEYİ BULUYOLAR YAPIYOLAR Bİ GÖZLERİNE ÇARE BULAMADILAR

:kopx:
gelecekteki lazer bilgisayarlar bence bu halımız daha ıyı dusunsene ısılı klavye masaya parmanı koycan dumduz yazı yaması zor olur hackerler bıle kulanmaz zorlanır
bunlar kendini aşmışş
su japonlarin aklina yetisemiyorum zaten teknolojiyi sayelerinde takip edemiyorum :roll:
joponların üretemeyiceği hiçbirşey yoktur güzel yapmışlar heartofeye, paylaşım için de sağol
lazer klavye zaten pıyasada onu gec kasa nerde onu goremedım o da ayrı bı sey monıtor olayı o guzle ıste tam benlık