Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tema
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var burdan tema ındirdim ama radyoya eklemek ıstedığımde desin tol pençeresinden baktığımda temayı göremıyorumm pc de gozukuyor ama temanın şeklını goremıyorumm bunun icin ne yapmalıyım ayrıyetten proğrammı yuklemelıyım yardımcı olursanız cok sevinirimm , Şimdiden teşekkürlerr!
hero paladin,
ilk olarak sana sorum acaba indirdigin tema fcp formatimi yoksa sadece arka planmi?
Design tools ta görünmesi icin onun fcp formati olmasi gerekiyo. Eger fcp formati ise bunu design toolsta görebilmen icin temayi export yapman gerekir:
Desing toolsu ac, Presete tikla ve Export file'i secince dosyalarin acilir. Burdan temanin bulundugu dosyayi yada temayi secerek ok le.
Design toolsun icine gecmis bulunuyordur. Sadece o temanin üstüne cift tiklamamk kaliyor ve tema acilmistir.
burdan indirdigim radyo fcp fonlarını kulanıyorum başka arkadasa verdigim fonları desingtola almıyor uzantısı farklı diyomuş neden olabilr fonların ve radyonun boyutu aynı yardım ederseniz sevinirim
AYISIGI,
arkadaşın vista kullanıyorsa eğer altta verdiğim linkdeki explorer ayarına baksın
korumalı mod ayarından alamıyor olabilir temayı design tool'a
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=182256#182256
xp kulanıyomuş anlamadım neden böyle oldugunu birde bu sorunu halletsem süper olacak.
fcp olarak gönderdigim fon onda fcp yazmıyormus tam anlamadımda olurmu öyle birsey acaba
AYISIGI,
hı anladım ozaman hata verir dosya seçeneğini değiştirmiş
dediklerimi aynen uygulayın
gönderdiğiniz fcp li dosyaya sağ tıkla > özelliklerine tıkla > değiştir > yazısına tıkla
karşınıza gelen ekranda Not Defterini seçin ve uygula daha sonra tamam' tıkla şimdi dosyayı design tool a alın alcaktır
dipnot:
anlattıklarımı dosyayı gönderdiğiniz arkadaşınız yapcak siz değil
dediginz şekilde yaptım oldu ama buseferde bende olan tüm fonlar değisti kendimde sorun yoktu neolack şimdi arkadaşıma yaapıp gönderecektim hepden değişti
AYISIGI,
üstte benim yazdığım
dip notu okudunuzmu ??
gerçi sorun olmaz sizde değişmesi o şekildede alabilirsiniz desgn tool 'a
bende de öyle değişik
bendeki olan görüntü --->
sizin şuanki yaptığınızı arkadaşınıza gönderdiğinizde yine
design tool'a alamaz dediklerimi o arkadaşınız yapcak
ayy okumamıştım küçük yazmışınız

peki hep bu şekildemi olacakbundan sonra indirdigim fonlarım
evet aynen öyle olcak ama sorun yaratmaz merak etmeyin
üstte resim verdim bakın benimkide öyle
ben format attıkdan sonra bile kendim direk o şekle çeviririm işime yarıyor
arkdas yapaımıyor okadr ugraştım olan benim fonlara oldu ama sorun yok yardımınz için cok tşkler
AYISIGI,
sizinkilere bişey olmaz flatcast o dosya türünü destekler endişeniz olmasın