Giriş yapmadınız.

melissss

Stajyer

• Konuyu başlatan "melissss"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 21.09.2009, 12:07

SWFText programinda kayit

dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum yanlissa kusura bakmayin benim sorum SWF Text programi var bende yaptiklar pc kaydedilmiyor neden acaba bilen varmi yaziyi yaziyorum flash olarak ama pc ye kayit olmuyor simdiden tskler..

Diva

Orta Düzey

• "Diva" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 21.09.2009, 13:21

bigisayarinda flash izlemek icin destek bir program varmi (mesela adobe flash player)
yada kayidi yanlis bir formatta yapiyorsundur!?

3

Monday, 21.09.2009, 14:58

melissss,

izleyiniz

[flash width=650 height=550]http://s8.directupload.net/images/090921/eqxci4yr.swf[/flash]

melissss

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 21.09.2009, 20:16

beratcan cok tsk ederim harika anlatim icin ama ben publisch tikladigimda dedigin sekilde kucuk kutu aciliyor swf flash secenegi isaretli ok liyorum ama pc den kayit etmek icin hic bi yer acilmiyor..
diva cevap icin sanada cok tsk ederim baktim adobe ile alakali bayagi biseyler var ama adobe flash player yok acaba ondan dolayimi ... tekrar ikinizede cok tsk ederim..

5

Monday, 21.09.2009, 20:40

Publish seçeneğine tıkldıktan sonra flasınıza bir isim verin ve sol bölümden masa üstünü tıklayıp seçin ve kaydedin

kayıt etmenin flash playerle alakası yok flash player sadece kaydettiğiniz dosyayı kendi pc nizde izlemek içindir

Alıntı sahibi ""melissss""

ben publisch tikladigimda dedigin sekilde kucuk kutu aciliyor swf flash secenegi isaretli ok liyorum ama [b]pc den kayit etmek icin hic bi yer acilmiyor.[/b]

flash a bir isim yazdıktan sonra kaydetcceksiniz isim yazmadan kayıt yapmaz

flash ı tekrar izeyin anlatmak istediğim daha net görceksiniz

melissss

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Monday, 21.09.2009, 21:11

beratcan tskler arkadasim ama bende isim yazmak icin yer acilmiyor asagidaki resimlerden ilk resimdeki gibi aciliyor fakat ikincisindeki sayfa hic acilmiyor..

7

Monday, 21.09.2009, 22:30

melissss,

bilgisayarınızı kapatıp açın olmazsa swf text programını tekrar silip kurun
daha olmazsa sistem geri yüklemeyi yapın klasör kayıt seçeneklerinde hata olmuş olabilir

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 21.09.2009, 22:32

melissss, kendı pc nızın resmını koyarsanız sevınırım merak ettım bu olayı

melissss

Stajyer

• Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 22.09.2009, 11:08

benim pc de goruntu bu
beratcan kapatip actim sitemde geri yukledim ayni problem sanirim hata programda ama bende baska yok program, eger sizlerde varsa paylasirsirsaniz harika olur ilginizden dolayi cok tsk ederim saolun..

10

Tuesday, 22.09.2009, 17:23

melissss,

bakın verdiğinz resimde o ufak ekrandaki OK yazan yere tıkladığınızda kaydedeceğiniz bölüm açılması gerek

direk kayıt etmez anlıycağınız mutlaka flash ınıza bir isim verebilceğiniz bir ekran daha açılması lazım

bu ekranda OK butonuna tıkladığınzda nasıl bir ekran geliyor onuda buraya koyabilirmisiniz ??

SWF Text Free Download (30 gün kullanım)

lütfen serial istemeyiniz !!

klasör kayıt seçeneklerinizde hata olmuş olabilir

son olarak bilgisayarınızda klasör seçeneklerini sıfırlamayı deneyin

Flash olarak izle

[flash width=440 height=550]http://s12.directupload.net/images/090922/vplbezhb.swf[/flash]

melissss

Stajyer

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 22.09.2009, 18:13

isim verebilecegim hic bir yer acilmiyor ok tikladigimda kucuk kutu kayboluyor asagidaki gibi goruntu kaliyor beratcan cok tsk ederim program icin birde bunu deneyim.

12

Tuesday, 22.09.2009, 18:57

melissss,

aynı ekranda işaretlenmesi gerekn bölümler sizdeki farklı bendeki işaretli olanalrı veriyim

birde bu şekilde deneyiniz

melissss

Stajyer

• Özel mesaj gönder

13

Tuesday, 22.09.2009, 21:54

beratcan
bi arkadas vistada olmuyor dedi yukardaki resimdeki gibide isaretledim olmadi ama senin verdigin test programi oldu orda yaptigim flash kaydedildi pc ye,sanirim hata programdaydi yardimlarin icin cok tskler ellerine emegine saglik...

14

Tuesday, 22.09.2009, 22:30

Alıntı sahibi ""melissss""

bi arkadas vistada olmuyor dedi

yanlış bilgi bendeki işletim sistemi vista ve bende hiç bir sorun olmuyor

sendeki sorun demekki program kurulmasındaki hatadan kaynaklanmış